Dagens Dagbok - Måndagen den 1 oktober 2007 - Eftermiddagen.

Åkte hem direkt efter jobbet. Borzko var hemma när jag kom hem. Han hade haft sin lediga dag i dag. Och även den här veckan så hade han tagit hand om veckostädningen i dag.


Jag gick nästan direkt iväg till Centrum och till SolAkuten. Solade där i en halvtimme, och det var lika underbart skönt som alltid.


När jag kom hem så höll jag på och fixade med lite allt möjligt här hemma. Och så varvade jag med datorstunder också.


Jenny kom hem från skolan vid femtiden. Hon åkte direkt från Jocke i morse till McDonalds och jobbade ett par timmar på förmiddagen. Sen så hade hon eftermiddagsundervisning i skolan. Och sen så kom hon hem.


Jimmy jobbade över i dag. Sen så åt han middag på McDonalds i dag, för han hann inte hem mellan jobbet och teorilektionen på körskolan. Så efter jobbet och middagen så åkte han till Huddinge för sin teorilektion mellan sex och åtta.


Jag, Borzko, och Jenny åt middag vid femtiden. Sen efter middagen så åkte Borzko iväg till jobbet för att hämta hem sin lastbil inför morgondagens jobb.


Jag och Jenny satte oss i köket båda två med våra bärbara datorer. Vi höll båda två på i våra datorer, och så pratade vi förstås massor också.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0