Dagens Dagbok - Måndagen den 15 oktober 2007 - Eftermiddagen.

Åkte hem direkt efter jobbet. Borzko var hemma när jag kom hem. Han hade även den här måndagen haft sin lediga dag från jobbet. Och han hade även den här veckan tagit hand om veckostädningen i dag.


Jag gick nästan direkt iväg till Centrum. Först så gick jag till SolAkuten där jag solade en halvtimme som vanligt. Och lika underbart skönt var det som vanligt också.


Sen så gick jag till Apoteket Shop och köpte hudcremé, flytande tvål, och tandstickor.


Efter det så mötte jag upp med Jimmy som kom från jobbet och direkt till Centrum. Vi gick sen till Systembolaget och köpte öl, vin, och cider till helgens firande.


Efter det så åkte vi hem. Jimmy duschade och gjorde sig i ordning.


Jenny kom hem från skolan vid halvfemtiden.


Borzko gick till KinaHörnet i Centrum och köpte mat till oss alla fyra. Självklart så fick Jimmy välja middagsmat när han fyllde år, och han ville ha strimlad biff med bambuskott, som han älskar. Själv så åt jag stekta blandade grönsaker, och det var jättegott.


Satt sen länge vid matbordet och pratade och hade det jättetrevligt. Mysigt att sitta alla fyra och äta tillsammans och umgås.


Kommentarer
Postat av: annebelle

Visst går tiden fort! Jag tyckte att det var alldeles nyss min 15-åring var bäbis...Samtidigt känns det som om barnen alltid funnits...

2007-10-15 @ 20:56:48
URL: http://annebelle.blogg.se
Postat av: Bim

---> Annebelle: Ja, precis så är det! :-D

2007-10-15 @ 21:03:21
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0