Dagens Dagbok - Måndagen den 22 oktober 2007 - Eftermiddagen.

Åkte direkt hem efter jobbet. Borzko var hemma när jag kom hem. Han hade haft sin lediga dag i dag, som han alltid har på måndagar nu för tiden. Han har alldeles för mycket övertid, så han är tvungen att vara ledig på måndagar. Och så jobbar han minst tio timmar om dagen de övriga fyra dagarna i veckan. Så då blir det heltid i alla fall. Han hade även den här veckan tagit hand om veckostädningen i dag när han var ledig.


Jag pratade lite med Borzko, kollade e-mail, snail-mail, och reklamen. Sen så gick jag iväg till Centrum. Gick till Solakuten och solade i en halvtimme. Det var lika underbart skönt som alltid.


När jag kom hem igen så höll jag på och fixade med lite allt möjligt här hemma. Satt lite vid datorn också.


Jimmy kom hem vid halvfyratiden. Han duschade och gjorde sig i ordning, och satt sen en stund vid datorn.


Vid halvfemtiden sen så åt vi tre middag tillsammans. De blev tacos till middag för tredje dagen i rad. Vi gjorde ju så mycket mat i lördags, så det räckte ända till och med i dag. Men det är ju så gott, så vi åt det gärna i dag igen.


Efter middagen sen så åkte Borzko iväg till sitt jobb, för att hämta hem sin lastbil inför morgondagens jobb.


Jimmy och jag satte oss vid köksbordet med våra datorer.


Jenny sov hos Jocke i går, sen så skulle hon ha åkt till skolan i morse, och sen så skulle hon ha besökt sin kanske blivande praktikplats, och efter det så skulle hon ha jobbat ett kvällspass på McDonalds, och slutligen kommit hem hit för att sova. Men hon vaknade upp sjuk i morse. Så hon har legat sjuk hemma hos Jocke hela dagen. Ingen skola, inget praktikbesök, och inget jobb. Och hon sover även kvar där i natt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0