Dagens Dagbok - Måndagen den 29 oktober 2007 - Eftermiddagen.

När jag kom till Farsta så mötte jag upp vid tunnelbanan med Jenny. Hon hade jobbat sitt arbetspass i dag mellan sju och tolv. Sen så hade hon jobbat över en timme till klockan ett. Efter det så hade hon ätit lite på jobbet, innan hon sen åkte hem hit till Farsta.


Borzko var hemma när jag kom hem. Han hade haft sin lediga dag från jobbet i dag. Och han hade även den här veckan tagit hand om veckostädningen här hemma.


Jenny var bara hemma en kort stund, bytte kläder och lämnade/hämtade lite grejer. Sen så gick hon och jag till Centrum igen. Hon åkte iväg för att möta upp med Jocke i Södertälje. Och hon ska även sova där i natt.


Jag gick till Solakuten. Solade där en halvtimme som vanligt. Och lika underbart varmt och skönt var det som vanligt. Extra skönt i dag eftersom det har regnat hela dagen i dag...


Medans jag låg och solade så kom Jimmy hem från jobbet. Han hämtade bara upp Borzko, och så åkte de tillsammans till bilverkstan som vi anlitar. Där hämtade de upp vår bil som har varit på service i dag. 3.300:- kronor kostade det. Och så bokade Jimmy tid för service på sin bil till nästa måndag.


När jag kom tillbaka från solandet, så höll jag på och fixade med lite allt möjligt här hemma. Sen så kom Borzko och Jimmy hem igen vid strax efter halvfem. Då åt vi tre middag tillsammans.


Efter middagen så duschade Jimmy och gjorde sig i ordning. Borzko stack iväg ut igen, den här gången för att åka till sitt jobb, och hämta hem sin lastbil inför morgondagens jobb.


Kommentarer
Postat av: Nina

Parkerar han lastbilden utanför huset under natten??

2007-10-29 @ 18:58:04
URL: http://udoprecht.blogg.se
Postat av: Bim

---> Nina: Nej, han parkerar lastbilen vid ett litet företag cirka fem minuters promenad bort. Han får ställa den där, bara han är borta när firman öppnar, och det är han alltid.

2007-10-29 @ 19:03:34
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Anna

hej Bim!
vart jobbar du någonstans? du har en väldigt bra blogg.
/ Anna

2007-10-29 @ 20:18:43
URL: http://shizzlemanizzle.blogg.se
Postat av: Bim

---> Anna: Hej Anna! Jag jobbar som mattant i Hagsätraskolan. Tack för berömmet om min blogg! :-)

2007-10-29 @ 20:24:23
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0