Dagens Dagbok - Onsdagen den 3 oktober 2007 - Eftermiddagen.

Åkte hem direkt efter jobbet. Var bara hemma en kort stund, och sen så gick jag till Centrum. Jag hade träff med min personliga bankman på Nordea klockan tre. Satt där i ungefär en timme och pratade med henne, och gick igenom en massa olika saker.


Kom hem igen vid strax efter fyra. Jimmy var hemma då. Han hade kommit hem vid halvfyratiden. Han hade duschat och gjort sig i ordning. Han och jag åt middag tillsammans nästan direkt.


Jenny åkte direkt hem till Jocke efter skolan. Hon skulle vara där på kvällen och även sova kvar där.


Efter middagen så satt både Jimmy och jag i köket en stund med våra bärbara datorer. Gjorde två beställningar över Internet bland annat. Beställde ett mobilt bredband från Tele2, och en datorryggsäck.


Sen så satte sig Jimmy på rummet och tittade på en av sina nerladdade serier. Jag satt kvar i köket med min dator och höll på med lite allt möjligt.


Kommentarer
Postat av: Kim

Vilken hastighet beställde du på bredbandet? Vet att tele2 bara kan leverera det snabbare till sthlm och göteborg, än vad övriga sverige kan få, som bara har 384 kb/s.
många kunder på mitt jobb har blivit lite griniga när de inser att de kommer ta en halvtimme att öppna sin mail ... har du kollat upp tre? de är ledande inom mobilt bredband just nu!

2007-10-05 @ 13:25:20
Postat av: Bim

---> Kim: Jag beställde det billigaste. Det som bara kostar 99:- i månaden, och ingenting för modemet. Jag behöver inte så snabbt. Jag ska bara ha det som ett komplement vid speciella tillfällen.
Jag kollade upp TRE. Men de var dyrare. Så därför så tog jag det här.

2007-10-05 @ 15:22:23
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Kim

Alright, glömde bort att du faktiskt bor i sthlm och får snabbare uppkoppling automatiskt :)
Smidigt och skönt är det med mobilt, brukar låna från jobb när jag ska någonstans, suveränt att teknikens utveckling har gått så framåt :)
Ha en trevlig helg!

2007-10-05 @ 22:31:27
URL: http://conspicuous.blogg.se
Postat av: Bim

---> Kim: Ja, det är otroligt att utvecklingen har gått så snabbt framåt! Helt fantastiskt att man kan surfa precis var som helst, för bara en hundring i månaden!
Var jobbar du någonstans då, eftersom du kan låna hem från jobbet?
Ha en trevlig helg du också!

2007-10-05 @ 22:36:25
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Kim

Jag är kassa-ansvarig på siba i lund, så det blir en hel del elektronik för min del :)

2007-10-06 @ 10:44:57
URL: http://conspicuous.blogg.se
Postat av: Bim

---> Kim: Åh, det låter som ett kul jobb! Det skulle jag gilla, jag älskar elektronik, och jag tycker om att stå i en kassa! :-)

2007-10-06 @ 10:49:23
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0