Dagens Dagbok - Söndagen den 14 oktober 2007 - Morgonen, Förmiddagen, och en bit av Eftermiddagen.

I morse så ringde mobilen klockan halvåtta. Jag gick upp, duschade, och gjorde mig i ordning. Klockan halvnio så gick Jimmy upp. Vi åt då frukost tillsammans. Sen vid niotiden så duschade Jimmy och gjorde sig i ordning. Och sen vid strax före halvtio så åkte vi två iväg.


Vi åkte till Stuvsta och mötte där upp med Jenny och Jocke som kom med pendeltåget från Södertälje. Sen så åkte vi alla fyra iväg mot Kungens Kurva och till IKEA.


Jocke shoppade litegrann. Jag köpte nästan ingenting, bara två förpackningar vaniljdoftande värmeljus, fyra askar plåster, en flaska badskum, och sex stycken långa kaffeskedar.


Fikade gjorde vi ju givetvis där. Jag tog en caffe latte och en grovbrödsmacka med brieost och grönsaker. En mjukglass sen utanför kassorna blev det också.


När vi var klara på IKEA så åkte vi till Södertälje, och hem till Jocke. Jimmy och jag fick kolla in hur han bodde. Och så hjälpte vi till och installerade mitt usb-modem på Jennys dator som hon hade där. Hon skulle testa det hos Jocke.


Jimmy och jag åkte sen hem efter en stund. Jenny stannade kvar ett tag till hos Jocke. Jimmy och jag kom hem vid ettiden. Borzko var hemma när vi kom hem. Han hade varit i Farstahallen och tränat även i dag.


(Bilder från IKEA kommer i ett separat inlägg.)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0