Dagens Dagbok - Söndagen den 21 oktober 2007 - Eftermiddagen.

Jimmy vaknade och gick upp vid tolvtiden. Han åt frukost då, och jag åt samtidigt lite lätt lunch. En fika och en pratstund blev det också. Sen så duschade han och gjorde sig i ordning.


Borzko kom hem från gymmet vid ettiden. Han åt lunch då och tog en fika.


Jimmy och jag fortsatte att fixa i ordning min nya dator. Och sen så formaterade vi om min gamla, så nu är den rensad och redo för försäljning.


En fika för oss alla tre blev det också med äppelpaj och vaniljvisp som var kvar från i går.


Vid tretiden så åkte Borzko iväg. Först så skulle han till OKQ8 och tanka bilen, och också kolla olja, vatten, luft, och allt sånt. Och sen så skulle han hem till sin Mamma på sitt vanliga söndagsbesök.


Jimmy och jag flyttade upp till vardagsrummet vid halvfyratiden. Självklart så hade vi våra datorer med oss. Jimmy tittade på teve på Discovery Channel. Först på "Dödlig fångst", och sen på "Blod, svett, och olja". Jag kikade bara lite med ena ögat. Jag höll mest på i min nya dator. La bland annat in alla mina tusentals fotografier i min nya dator. Så nu är den klar och uppdaterad med allt som den gamla hade.


Vid femtiden så åt Jimmy och jag middag. Det blev Tacos till middag i dag också. Vi hade massor kvar från i går. Jag gör alltid för mycket mat när jag har gäster.


Vid sextiden så var vi klara med middagen, och då gick vi båda två upp till vardagsrummet igen.


Kommentarer
Postat av: anna

hejhej!
skulle inte du kunma ändra design på bloggen? vore kul!
trevlig söndag!

2007-10-21 @ 20:15:04
Postat av: Bim

---> Anna: Jag har länge tänkt att göra det. Det enda jag har ändrat är ju headern "Bims Blogg". Men jag är lite för lat i att sätta mig in i hur man gör. Kanske framöver kanske! ;-) Ha en fortsatt trevlig kväll du också!

2007-10-21 @ 20:20:22
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Vicki

Ni verkar fika väldigt mycket i din familj. Mysigt!

2007-10-21 @ 21:24:38
Postat av: Bim

---> Vicki: Ja, vi fikar nog en hel del! Men oftast bara kaffe utan något till. I dag blev det ju äppelkaka och vaniljvisp, men det var ju bara för att det fanns kvar från i går!

2007-10-21 @ 21:29:10
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0