Dagens Dagbok - Söndagen den 21 oktober 2007 - Kvällen.

Sen så blev det mera slötittande på teven, samtidigt som vi satt med våra datorer. Vi tittade först på Discovery Channel och "Extrem Ingenjörskonst". Sen på Discovery Science och "Brainiac". Och så lite drygt hälften på "Pantenttesterna", också på Discovery Science. Det var Jimmy som valde kanaler, han älskar Discovery-kanalerna. Jag tycker också oftast att det är intressanta och roliga program där.


Sen så ville jag bestämma tevekanal i en timme, för jag ville se "Ensam Mamma söker" på TV3. Så då gjorde vi det. Vi satt ju båda två givetvis också med våra datorer samtidigt. Och självklart så pratade vi ju också.


Borzko var ju hemma hos sin Mamma på kvällen. Och han lär väl komma hem ganska så sent, för han har sin lediga dag i morgon.


Jenny var kvar hos Jocke hela dagen, och hon sover kvar där i natt också, och åker direkt till skolan därifrån i morgon.


Nu är klockan halvtio. Och Jimmy och jag tittar återigen på Discovery Channel. Den här gången på "Mythbusters". Det slutar tio, och då är det dags för mig att göra mig i ordning för sängen, för jag vill ju somna vid halvelvatiden, så jag får mina sex timmars sömn, eftersom jag ska upp klockan halvfem i morgon bitti...


För i morgon så är det då tyvärr måndag igen...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0