Dagens Dagbok - Söndagen den 28 oktober 2007 - Eftermiddagen.

Vid strax före tolv sen så åkte vi alla fyra iväg från Landet. Först så åkte vi till Örby, där vi släppte av Mamma och Pappa. Och sen så åkte Borzko och jag hem till Farsta.


När vi kom hem vid ettiden så var det mycket snyggt och välstädat hemma. Jimmy, Jenny, Jennys pojkvän Jocke, och Jimmys kompis Kristian, hade alla fyra hjälpts åt med städningen.


Borzko gav sig ganska så snart iväg igen. Han skulle först till Söderstadion för att se Hammarby spela fotboll. Sen efter det så skulle han hem till sin Mamma på sitt sedvanliga söndagsbesök. Och sen på vägen hem så skulle han lämna Volvon vid bilverkstan som vi anlitar. I morgon bitti så har vi en bokad tid för service på bilen.


Jag, Jenny, Jimmy, Jocke, och Kristian pratade om festen i går kväll. Vi tittade på fotografier också. Sen så skulle Jenny och Jocke bort på middag vid tretiden, så jag lånade Jimmys bil och körde dem dit.


När jag kom hem igen så satte jag mig vid datorn i köket, och så gjorde jag månadens tråkigaste uppgift: betalade räkningarna.


Kristian åkte sen hem vid fyratiden. Och då åt Jimmy och jag middag. Det blev ännu en gång middag från vår lokala pizzeria på gatan. Jimmy åt en pizza och ett vitlöksbröd. Jag åt en pastasallad med räkor, och som tillbehör ett pizzabröd och vitlöksdressing.


Efter middagen så satte vi oss båda två uppe i vardagsrummet med våra nya, fina, små, bärbara datorer. Jimmy spelade datorspel. Jag bloggade, läste bloggar, och läste nyheter.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0