Dagens Dagbok - Söndagen den 28 oktober 2007 - Morgonen och Förmiddagen.

Vaknade rätt så tidigt i morse, men låg kvar och drog mig. Jag ville inte gå upp och störa Mamma och Pappa. Vid strax före åtta så hörde jag att de gick upp, så då gick jag också upp. Sen vaknade Borzko strax efter och gick också upp.


Vi hjälptes åt att fixa frukost och fika. Sen så satt vi och åt och drack, och pratade en stund. Alla gjorde sig sen i ordning.


Vid tiotiden sen så gick vi alla fyra ut på en promenad. I går var det ju mulet och vindstilla, men i dag var det soligt och blåsigt. Vi gick i ungefär en timme runt omkring på området, nästan samma runda som Mamma och jag gick igår. Jag fotograferade lite också, som kommer i ett senare inlägg.


När vi kom hem igen så fikade vi och åt lite mackor. Sen efter det så packade vi ihop våra grejer och gjorde oss klara för hemfärden.


Kommentarer
Postat av: anna

du har väl också höstlov nu med tanke på att du arbetar på en skola? :)

2007-10-28 @ 13:12:30
Postat av: Bim

---> Anna: Nej, vi har inte höstlov. Vi lagar mat till fritidsbarnen, mellanstadieverksamhetsbarnen, konfererande lärare, plus alla våra skickningar till dagis. Vi är däremot lediga på fredag! För då får alla klara sig själva! Det är en inarbetad dag som vi har för att vi börjar tidigare på höstterminen.

2007-10-28 @ 14:34:54
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0