Dagens Dagbok - Tisdagen den 16 oktober 2007 - Eftermiddagen.

Åkte hem direkt efter jobbet. Höll på och fixade med lite allt möjligt här hemma när jag kom hem. Satt lite vid datorn också.


Jimmy kom hem från jobbet vid strax före halvfyra. Vi åkte då båda en sväng till Centrum. Var på HemKöp och hämtade ut ett paket. Det var Jennys usb-modem till mobilt bredband från Tele2 som kom. Hon har beställt ett likadant som jag har.


Sen när vi kom hem igen så satte vi oss båda två med våra datorer i köket. Vi testade Jennys modem, och det fungerade perfekt. Tack och lov, med tanke på allt strul jag hade med mitt första modem.


Middag åt vi sen vid femtiden. Och efter det så duschade Jimmy och gjorde sig i ordning. Sen så satte vi oss båda två återigen i köket med våra datorer.


Kommentarer
Postat av: NeroAnima

Jag har också funderat på att investera i mobilt bredband. Finns det några nackdelar tycker du? Tele2 verkade väldigt billigt i jämförelse med andra företag jag tittat på iallafall.

2007-10-17 @ 13:19:36
URL: http://neroanima.blogg.se
Postat av: Bim

---> NeroAnima: Jag har inte sett några nackdelar än. Men vi har ju bara använt det i fem dagar. Och det första vi fick hem fungerade inte. Så då var jag arg och sur. Men det vi har nu funkar bra. Så jag tror nog att jag kan rekommendera det.

2007-10-17 @ 14:57:33
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0