Dagens Dagbok - Tisdagen den 23 oktober 2007 - Eftermiddagen.

Åkte hem direkt efter jobbet. Jenny var hemma när jag kom hem. Hon mådde bättre i dag, så hon hade åkt till skolan direkt hemifrån Jocke i morse. Efter skolan sen så åkte hon till sin blivande praktikplats på Webhallen.


När jag kom hem så gick Jenny och jag direkt till Centrum. Jag handlade en lite större handväska, som jag även får ner min nya dator i. Och så handlade jag lite andra smågrejer. Tre stycken Bats, en Bepanthén, och en handcremé på apoteket. Och så tjugo cd-fodral, femtio plastfickor, och en tidsskriftssamlare (till Jimmy var den), på Clas Ohlsson.


Vi gick även runt och tittade på lite allt möjligt. Jenny handlade ingenting i dag. Sen så gick vi upp till Waynes Coffee och fikade. Jag tog en stor mugg med Chai Latte. Jenny tog en kopp cappuchino och en chokladboll.


Vi kom hem igen vid halvfemtiden. Jimmy kom hem från jobbet ungefär samtidigt, för han hade jobbat över i en timme i dag. Vi tre åt då middag tillsammans, och satt och pratade en stund.


Sen så duschade Jimmy och gjorde sig i ordning. Jenny och jag satte oss vid köksbordet med våra datorer. Och Jimmy kom också dit med sin dator


Borzko kom hem från jobbet vid sextiden. Han åt då middag först, och sen så duschade han och gjorde sig i ordning.


Kommentarer
Postat av: Nina

Hejsan! För ett tag sen frågade jag om du inte skulle börja videoblogga. Har du nappat på idén?
/Nina

2007-10-23 @ 20:18:38
URL: http://udoprecht.blogg.se
Postat av: Bim

---> Nina: Hej! Njae, jag måste nog erkänna att jag inte har satt mig in i det! Måste nog ta mig tid någon gång och kolla in det. ;-D

2007-10-23 @ 20:55:50
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0