Dagens Dagbok - Tisdagen den 9 oktober 2007 - Eftermiddagen.

Åkte hem direkt efter jobbet. Jenny var hemma när jag kom hem. Hon hade haft förmiddagsundervisning i skolan i dag, och var hemma en kort stund, innan hon sen skulle jobba på McDonalds.


Vi åkte nästan på en gång iväg till Centrum med bilen. Först var vi på Clas Ohlsson. Jenny köpte ett hänglås att ha på skåpet på jobbet. Jag köpte en packe dvd-skivor att bränna på. Sen så var vi på Posten där jag hämtade ut datorryggsäcken som jag hade skickat efter. Jag fick ju fel förra gången. (Se det här inlägget.)


Efter det så körde jag Jenny till hennes jobb. Hon skulle jobba ett pass mellan fyra och åtta, och efter det så skulle hon åka hem till Jocke och sova där i natt.


Jimmy ringde och sa att han precis skulle åka från jobbet, så han kom och mötte upp med oss där på McD. Jenny och Jimmy åt mat, och jag tog en caffe latte och en cola light bara. Och så satt vi och pratade en stund.


Sen när Jenny skulle börja att jobba, så åkte jag och Jimmy därifrån. Jag åkte hem till Farsta igen. Jimmy åkte hem till kompis för att hjälpa honom med lite grejer.


När jag kom hem så höll jag på och fixade med lite allt möjligt här hemma först. Åt sen middag. Och efter det så satte jag mig i köket med min dator.


Jimmy kom hem vid halvsextiden. Då duschade han och gjorde sig i ordning. Och sen så satte han sig på sitt rum vid datorn.


Kommentarer
Postat av: Hannah

höhö, rock'n'roll mormor :D

2007-10-09 @ 18:03:44
URL: http://svartkajal.blogg.se
Postat av: Bim

---> Hannah: Okej?

2007-10-09 @ 18:12:39
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Malin

Mår du bättre idag? :)

2007-10-09 @ 18:38:16
Postat av: Bim

---> Malin: Nej... tyvärr så gör jag inte det... :-(

2007-10-09 @ 18:42:33
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0