Dagens Dagbok - Tisdagen den 9 oktober 2007 - Kvällen.

Sen så flyttade jag in till Jimmys rum med min dator en stund. Han flyttade om lite på sitt rum, och rensade lite. Jag satt och sällskapade, vi pratade, och vi höll givetvis på lite i våra datorer. Jag beställde nya skylthållare till bilen bland annat.


Borzko kom hem från jobbet vid sjutiden. Han åt då middag förstås, och sen så duschade han och gjorde sig i ordning. Vid åttatiden sen så tog vi en fika alla tre i köket, och satt och pratade en stund.


Sen klockan nio så blev det en timmes tevetittande, TV5 och "Desperate Housewives" blev det. Och sen när det är slut klockan tio så är det väl strax dags för sängen.


Kommentarer
Postat av: sanna

Ingen kan ha missat Livs blogg som skrev om hennes bröstcancer och att hon idag skulle somna in. Alla har olika åsikter om bloggen ifall hon skriver sanning eller inte. Vad tror du? Är bloggen bara fejk?
(hennes blogg: colourfulmiracles.blogg.se)

2007-10-10 @ 10:08:24
URL: http://wiiiberg.tjejsajten.se
Postat av: Sofia

ha en trevlig onsdag =)

2007-10-10 @ 11:19:49
URL: http://sollerax.blogg.se
Postat av: Madde

Den är tyvärr fejk eftersom den nu blivit avstängd. Det finns flera olika bevis på att den är fejk. TYVÄRR. Patetiska människor det finns, förstår inte. Människan kan ju knappast vara frisk iallfall, den som gjort detta.
Respektlöst mot dessa människor som verkligen HAR bröstcancer, och det är många. Människan som skrev denna blogg fick verkligen många att tänka till, vilket försig var mycket bra!!!, men det känns så patetiskt att det måste till en så pass stor lögn att få lite uppmärksamhet.. tragiskt.

2007-10-10 @ 13:38:00
Postat av: Bim

---> Sanna: Ingen aning om den bloggen. Har aldrig sett den förut, förrän i går när jag fick ett tips om den här i bloggen.

2007-10-10 @ 17:00:21
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Bim

---> Sofia: Tack det samma! :-D

2007-10-10 @ 17:00:47
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Bim

---> Madde: Om det är som du skriver så är det ju fruktansvärt... Hur kan man ens komma på tanken att fejka en sån blogg!? Hemskt! :-/

2007-10-10 @ 17:01:37
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Josefin

Ja det är hemskt! Håller med om att det är fruktansvärt att ljuga om en sådan sak. Såg i andra bloggar om att det tipsades om att gå in dit, vilket jag gjorde. Det var sorgligt, men det kändes ändå på något sätt fel. Jag brukar alltid gråta när jag läser något hemskt, men den känslan fanns inte där. Jag fick också en känsla av att det inte var sant, men sedan skämdes jag och tänkte att det var fult av mig att ens tänka tanken. Men idag såg jag i flera bloggar att väldigt många hade känt detsamma. Hur kan man komma på att ljuga om något sådant? Tydligen är bloggen polisanmäld, vilket är bra. Tänk alla människor sm har läst, gråtit och skrivit kommentarer till något som egentligen inte ens är sant? Fy så fult gjort mot personer som har cancer, eller som känner någon som lider av det. Även fult gjort mot de människor som brytt sig och läst bloggen. Ja det finns hemska människor.
Ha en bra kväll! Du är äkta! :)

2007-10-10 @ 19:26:10
Postat av: Bim

---> Josefin: Jag var bara inne en liten snabbis i går och kollade på bloggen. Jag tänkte precis som du att det inte kändes riktigt rätt. Men jag trodde att det var jag som hade fel. Men tydligen är det många som har känt så.

Fruktansvärt fult att gör nåt sånt. Både mot alla som har läst och brytt sig. Och mot dem som är sjuka. :-(

Ha en bra kväll du också! Och Ja, jag är äkta! Kanske skriver tråkigt! Men i alla fall sanning! ;-)

2007-10-10 @ 19:32:52
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Josefin

Nej du skriver inte tråkigt! Tror du att du skulle ha så många läsare som du har om du skrev tråkigt? Absolut inte! Jag lovar :)
Det är intressant att följa din vardag. Jag har skrivit det förr men jag skriver det igen. Du har vettiga åsikter och tankar. Du är en ärlig människa. Det kommer man långt med! :)
(Hoppas att det inte lät så smörigt, jag ställer mig inte in, jag skriver som jag tycker).

2007-10-10 @ 20:10:38
Postat av: Bim

---> Josefin: Tack snälla du för din kommentar! Jag blir jätteglad över den! Ibland så tycker jag faktiskt att jag skriver lite tråkigt... Men man är ju som man är! Och jag kan inte skriva annorlunda, för då är jag ju int jag! Tack för att du tycker att jag har vettiga åsikter och tankar! Ärlig är jag i alla fall! Jag kan inte ljuga! Och du låter inte smörig! Bara ärlig och snäll! ;-) *Kram*

2007-10-10 @ 20:20:38
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Josefin

Det var skönt att höra :)
God natt!
Kramar

2007-10-10 @ 23:19:45
Postat av: Bim

---> Josefin: :-D *Kram*

2007-10-11 @ 14:51:28
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0