Dagens Dagbok - Torsdagen den 25 oktober 2007 - Eftermiddagen.

Åkte hem direkt efter jobbet. Jenny var redan hemma från skolan när jag kom hem. Vi gick direkt till Centrum båda två. Jenny köpte sig en klänning på Gina Tricot. Bild på den finns i hennes blogg. Jag köpte mig en svart topp för 150:- kronor, också på Gina Tricot. Bild på den kommer i ett senare inlägg.


Sen så köpte jag mig ett par varmfodrade kängor. Det är egentligen en herrmodell, men det spelar inte mig någon roll. Svarta är de förstås, 380:- kronor kostade de, och jag köpte dem på Din Sko. Bild kommer lite senare.


Jimmy kom sen direkt från jobbet och mötte upp med oss. Vi gick och fikade på Waynes Coffee. Jag tog en stor Chai Latte även den här gången. Efter det så gick vi alla tre till Systembolaget och handlade lite. Och efter det så gick vi hem.


Jenny var bara hemma en kort stund, sen så gick hon till Centrum för att åka till jobbet. Hon skulle jobba ett pass i dag mellan sex och tio.


Jimmy och jag åt middag när Jenny hade åkt. Hon valde att äta sin middag på McDonalds innan hon skulle jobba. Sen när Jimmy och jag hade ätit så duschade han och gjorde sig i ordning.


Sen så satte sig både Jimmy och jag i köket med våra datorer. Jimmy tittade först på ett avsnitt av en av sina nerladdade serier. Jag höll på med lite allt möjligt i min dator.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0