Dagens Dagbok - Torsdagen den 25 oktober 2007 - Kvällen.

Sen så flyttade vi upp till vardagsrummet. Jimmy tittade på teve, men höll också på i sin dator. Jag höll mest på i min dator, men tittade även lite på teve med ena ögat.


Borzko kom hem från jobbet vid sjutiden. Han åt då middag, och sen så duschade han och gjorde sig i ordning. Och sen så gjorde han mig och Jimmy sällskap uppe i vardagsrummet.


Jimmy valde teveprogram under kvällen så det blev Discovery Channel. Först "Förklaring följer", och sen "Mythbusters". Sen så blev det TV5 och "CSI Miami".


Nu är klockan ungefär tio. Borzko har precis gått och lagt sig för att sova, han ska upp klockan fyra i morgon bitti. Jimmy åkte iväg med bilen för en stund sen. Han skulle hämta upp Jenny på jobbet när hon slutade klockan tio. De kommer väl hem vid kvart över tio ungefär. Då blir det en kort pratstund med dem för mig, och så lite godnattkramar och pussar, och så blir det sängen för mig vid halvelvatiden, jag ska ju upp halvfem i morgon bitti som vanligt.


Och i morgon så är det fredag! Wiieee!!!! ;-D


Kommentarer
Postat av: Josefin

Ja det är det :)
Har nyss sett på Insider om fotbolllshuliganbråk, och då tänkte jag på dig, eller snarare på Borzko som brukar besöka matcher på Råsunda (heter det så?). Blir du inte orolig då han besöker matcher? Våldet kan ju även drabba hederliga privatpersoner när huliganerna slåss. Jag vet att man inte kan vara rädd och orolig för allting, men ändå.. Jag bara kom att tänka på det. Det jag såg på teven är så otroligt långt borta från min värld, alla människor, alla poliser, ambulanser som körde hela tiden.. Urs jag förstår inte människor som är ute efter att slåss och får en kick av det(man borde väl vara där för att titta på fotboll).
Ha en bra dag imorgon.
Kram och god natt

2007-10-25 @ 23:15:34
Postat av: Josefin

Läste igenom det jag skrev och jag menade förstås inte att det är så jämt då det är fotbollsmatcher.. Det är väl beroende på vilka lag som spelar mot varandra. Vilket fall som helst är det otäckt att det är så mycket misshandel efter vissa av matcherna.
Idag är det fredag ;)

2007-10-26 @ 11:19:30
Postat av: linn

Hej! Har du något tips på en bra laptop som inte är allt för dyr? :)

2007-10-26 @ 14:36:25
URL: http://www.shizzlemanizzle.blogg.se
Postat av: Bim

---> Josefin: Jag såg tyvärr inte Insider. Och det är Råsunda som Borzko är på ibland. Men oftast så är det Söderstadion. Jag är väl inte direkt orolig när han går på matcher. Det var värre när ungarna var små, och de följde med ibland. Det är ju värst när det är Derby mellan Hammarby / AIK / Djurgården. Så tråkigt att det ska behöva vara så där... :-/

2007-10-26 @ 17:46:24
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Bim

---> Josefin: Nej, det är ju inte så jämt, tack och lov. Mest när det är derbyn. Tänk vilken skillnad det är när det är Rock-Konserter! Då är tusentals människor bara glada och sjunger! Och inga bråkar! Tacka vet jag rock istället för sport! ;-D

2007-10-26 @ 17:53:06
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Bim

---> Linn: Hej. Nej, jag har nog inget tips på någon billig laptop. Annars kan jag rekommendera min nya! Jag är supernöjd med den! :-D

2007-10-26 @ 17:54:23
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Josefin

Ja det har du rätt i. Tänk vilken skillnad. Synd att det inte är så när det gäller fotboll.

2007-10-26 @ 18:19:48
Postat av: Bim

---> Josefin: I och för sig så gillar ju alla på rockkonserten samma sak... På fotbollen så är det ju två olika lag man gillar... Men jag förstår ändå inte varför det är så mycket hat!

2007-10-26 @ 18:24:15
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0