Dagens Jobb - Fredagen den 12 oktober 2007.

Och så blev det då äntligen den efterlängtade fredagen! Det är alltid lite lättare att gå upp ur sängen på fredagsmorgnar tycker jag! För då vet man ju att man sen är ledig i två dagar!


Jobbade som vanligt i dag också. Även i dag så var jag först den första halvan av dagen i skalen och fixade grönsakerna. Och sen så var jag även i dag sen den andra halvan av dagen i stora matsalen och jobbade som försteman.


Vi serverade kycklingwok i dag. Vi hade även lite hamburgare kvar sen i går som vi serverade som rest. Och så salladsbuffé förstås.


Snurran jobbade fackligt även i dag, så vår vikarie var hos oss och jobbade. Men sen var även en annan av kollegerna ledig i dag, och vi har ju ingen mer vikarie att kunna ta in, så vi hade en personal mindre i dag.


Allt flöt ändå på bra under dagen, trots personalbristen, och ingenting speciellt hände.


Och så blev äntligen klockan två och vi fick gå hem! Veckans bästa stund är fredagar klockan två! ;-D


Kommentarer
Postat av: Gun

Det var lustigt att du skrev att veckans bästa stund är fredagar klockan två just idag. Det är nog första gången jag har sett dig skriva det. Varför var det lustigt undrar du kanske nu? Jo för att idag ca kl 14.30 sa jag till en kollega i fikarummet. Det här är den bästa stunden på veckan. Lektionerna är avklarade för veckan och även om jobb väntar en i helgen och måndagen snart infinner sig (eller just därför) så är det på fredag eftermiddag som det går att andas ut och det är då det är helt okej att släppa tankar på jobbet. Hon höll inte riktigt med mig utan tyckte det det var bättre när hon väl kommit hem. Det här betyder inte att jag inte gillar mitt jobb, bara att vila är nödvändigt då och då. Ha en bra helg!
Gun

2007-10-12 @ 22:10:40
Postat av: Bim

---> Gun: Precis så tycker jag! Det är bäst precis när man ska gå ifrån jobbet. För då har man liksom allting framför sig. Och det har ju ingenting att göra med att man inte gillar sitt jobb. Utan bara just det att det är så skönt att vara ledig! Ha en jättebra helg du också. *Kram*

2007-10-12 @ 23:35:58
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0