Dagens Jobb - Måndagen den 1 oktober 2007.

Mobilen larmade klockan halvfem... Gick upp, duschade, och gjorde mig i ordning. Åkte sen iväg till jobbet vid fem över halvsex. Kom fram till jobbet kvart i sex. Mötte upp med min kollega Snurran utanför. Larmade av, gick in, bytte om till arbetskläder, och började sen att jobba klockan sex.


Den här veckan så är jag först i skalen i två timmar, sen så förbereder jag matsalarna inför luncherna, och sen så är jag egentligen andreman i stora matsalen. Men eftersom en av kollegerna var sjuk i dag, så jobbade jag istället som försteman i stora matsalen.


Vi serverade potatisbullar med lingonsylt i dag. Och så vår salladsbuffé förstås.


Trots att vi var en personal för lite i dag, så flöt ändå arbetsdagen på bra. Inget speciellt hände annars i dag.


Kommentarer
Postat av: mia

varför är det alltid någon som är sjuk hos er?????

2007-10-01 @ 21:45:24
Postat av: Bim

---> Mia: Ja, det finns det väl fler orsaker till. Vi är ju tio stycken medelålders kvinnor, och vi kanske har fått sämre motståndskraft med åren. Sen så träffar vi ju hundratals barn varje dag, och barnbaciller är ju rätt så starka. Sen så jobbar vi ju med mat, så man kan ju inte gå på jobbet och vara sjuk. Sen så är det ju självklart så att en del är mer sjuka än andra. Själv har jag haft tur, jag har inte varit hemma från jobbet på grund av sjukdom på över fem år.

2007-10-01 @ 21:50:29
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Jonna

Är det inte bättre att du är hemma från jobbet imorgon då om du mår sämre nu? :/ Kan ju smitta barnen genom maten och så tänkte jag mest!

2007-10-02 @ 19:41:04
Postat av: Bim

---> Jonna: Så farligt är det nog inte. Jag har ju ingen feber. Så det är nog okej att gå.

2007-10-02 @ 19:51:10
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0