Dagens Jobb - Tisdagen den 30 oktober 2007.

Jobbade som vanligt i dag också. Men det blev ju inte en vanlig arbetsdag, eftersom det är höstlov. Början av dagen var som vanligt. Då var jag i skalen och fixade grönsakerna. Frukost åt vi som vanligt vid sjutiden. Sen vid niotiden, när vi brukar äta lunch, så tog vi bara en fika, för vi skulle luncha senare i dag.


Sen när jag egentligen skulle ha varit försteman i lilla matsalen, så blev det städning istället för mig. Först så städade jag elementen och fönsterbrädorna i lilla matsalen. Sen så städade och rensade jag ur mitt skåp.


Vi serverade pasta och köttbullar i dag. Och en liten salladsbuffé också.


Efter det så hjälpte jag till med att duka och fixa i ordning till vår lunch. Vi har en liten tradition på höstlovet, att vi alltid bjuder vaktmästarna, städarna, IT-teknikern, och kanslisten på lunch. Med oss alla mattanter så är vi då sammanlagt tjugotre stycken. Vi bjöd också in vår förra chef, som gick i pension i våras.


Klockan tolv hade vi lunchen, efter att alla ordinarie lunchgäster hade varit och ätit. Vi åt mörbit, pommes duchesses, bearnaisesås, och så grönsaker till förstås.


Efter maten så blev det kaffe. Vår förra chef hade bakat en underbart god rulltårta/tårta som hon bjöd oss på.


Efter lunchen sen så dukade jag fram mellanmålet till fritidsbarnen, och efter det så var det dags att gå hem.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0