I dag åker vi ut till Landet.

I dag så ska Borkzo och jag åka ut till Landet. Alltså till min Mammas och Pappas landställe. Det ligger i Skärlinge Fritidsby, ute på en halvö som heter Lisö, cirka en och en halv mil från Sorunda, cirka två mil från Nynäshamn, och cirka fem och en halv mil från Farsta, där vi bor.


Mamma och Pappa är redan där ute, de åkte ut i går. Vi åker väl någon gång mitt på dagen i dag, och vi kommer hem vid ungefär samma tid i morgon.


Blogga lär jag väl göra ändå, fast jag inte är hemma. Jag tar ju med mig min lilla nya bärbara dator, och så mitt nya usb-modem till mitt mobila bredband.


Vi åker ut till landet för att Jimmy (och Jenny) ska få ha föräldrafri fest här hemma. Jimmy har faktiskt aldrig haft någon fest, och nu ville han ha en fest för sina kompisar, eftersom han precis har fyllt tjugo år.


Det är ju hans fest, men det har blivit även lite Jennys fest. Hon har bjudit hit några av sina kompisar också. Och hennes pojkvän förstås. Sen så kommer några av deras gemensamma vänner, jobbarkompisar, och även deras kusiner.


Jag hoppas att det inte blir alltför mycket liv och röj här hemma när vi är borta... Är inte så förtjust i stora fester... Och man vet ju aldrig om det dyker upp flera än vad som är bjudna... Men vi får väl hoppas att allt går bra.


Vi har pratat med båda grannarna som bor på sidorna om oss, så de har lite koll. Åtminstone den ena grannen lär nog ha ganska så mycket koll, och det tycker jag känns tryggt. Det tar ju mindre än en timme för oss att köra hem också, om det skulle vara något. Och polisstationen i Farsta ligger ju nära! ;-D


Rent och snyggt och städat ska det i alla fall vara när vi kommer hem i morgon, det har Jimmy och Jenny lovat. Och jag hoppas att allt är helt här hemma, och att inte grannarna kommer med klagomål.


Jag hoppas i alla fall att festen blir lyckad för dem! Så att både de är nöjda, alla gästerna är nöjda, och att Borzko och jag är nöjda när vi kommer hem! :-D


Kommentarer
Postat av: Jenny

Det kommer gå så bra så :) :D

2007-10-27 @ 13:09:34
URL: http://jennykullin.blogg.se
Postat av: Bim

---> Jenny: Ja, det hoppas jag verkligen! :-D

2007-10-27 @ 14:02:35
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Snurran

Jag håller med Jenny, det där kommer ungdomarna klara galant! Jag vet att du är nervös och visst, det kan ju alltid ramla in folk som man inte har bjudit, men risken är ändå inte så stor när de är såpass gamla som de är och dessutom inte är uppvuxna just i Farsta - vilka skulle "bara kliva in på en fest" bara för att man går förbi..?
Ha det skönt där ute på landet! *kram*

2007-10-27 @ 14:10:55
URL: http://blogg.passagen.se/filijokus
Postat av: Bim

---> Snurran: Men du vet ju hur jag är... Jag är alltid orolig och nervös... Tyvärr så kan jag ju inte riktigt njuta här ute på Landet då... Men, men snart är det söndag och allt är över! Och förhoppningsvis så har allting gått bra då! *Kram*

2007-10-27 @ 14:15:32
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Sofie

Jag skulle faktiskt få för mig att "kliva in på en fest" när jag bara går förbi. :) (Har faktiskt hänt) - Om festen verkar vara med sådana i min ålder :D
Du behöver nog inte oroa dig för dina barn, de verkar så rediga :)

2007-10-27 @ 14:25:19
URL: http://sek.blogg.se
Postat av: Marielle

men bim, du måste ju känna att du litar på dina barn och deras omdömen, de är ju inte så små, 18 och 20 va? om de varit 15-16 ja, då hade du kunnat vara orolig..men ingen fara. Lita på dem, det är du som uppfostrat dem du vet va dem går för ;)
Ha de så trevligt på landet och njut nu!

2007-10-27 @ 14:40:16
Postat av: Bim

---> Sofie: Okej! Det skulle nog inte jag! Och inte när jag var ung heller!

Det är inte mina barn som jag oroar mig för! Det är alla andra!

2007-10-27 @ 14:55:38
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Bim

---> Marielle: Jag litar på mina barn till tusen procent. Men jag litar inte på världen runt omkring dem... Det är liksom det som är problemet för mig! Och det vet dom! Att jag litar på dom! Men inte alltid "de övriga"!

2007-10-27 @ 15:09:55
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Josefin

Förstår att du är orolig. Men precis som de andra skriver kan du nog vara lugn.Du har förståndiga barn. Kommer det objudna gäster är det många som kan hjälpa till att köra iväg dom. Försök att njuta av kvällen på landet :)
Jag förstår att det är svårt, har inga egna barn med det är inte så många år sedan jag var i den åldern själv. Mamma och pappa litade på mig och tvillingbrorsan när vi hade fest och det blev aldrig några problem. Ok, vi bor i Norrland (kanske lite lugnare här, men folk kommer även oinbjuden på fester här..). Kom folk som vi inte hade bjudit så öppnade vi inte dörren. Unga idag vet att det kan vara riskabelt att släppa in okända eller ökända människor i sitt hem, men de flesta unga är förståndiga och gör inte så. Du ska se att det går bra ;)
Det finns dom som passar på att ha fest när föräldrarna är borta utan att föräldrarna vet om det. Det är värre, om det skulle vara någonting (mot all förmodan) så är ni fortfarande inte längre än en timma bort och kan komma hem.
Kramar

2007-10-27 @ 15:51:40
Postat av: Bim

---> Josefin: Tack för din kommentar! Visst är det som du skriver! Men jag är ju som jag är... Jag blir väldigt orolig och nervös... Och som sagt var, jag litar på mina barn, men inte på hela världen runt omkring! :-D *Kram*

2007-10-27 @ 16:41:01
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Josefin

Klart att du är som du är! :)
Annars hade du inte varit en ansvarsfull mamma. Alla är väl oroliga för sina nära och kära och framförallt barnen. Mamma och pappa är fortfarande oroliga för mig och mina syskon. Men då vet man att dom bryr sig! Det är bara ett bevis på att de är rädda om en och att de älskar en. Precis som det ska vara :)

2007-10-27 @ 17:30:21
Postat av: Bim

---> Josefin: Tack för dina snälla ord! Min Mamma, som är 78, är orolig för sin dotter (jag!) ibland, som är 46! Det är ju så det är! Och det är nog så det ska vara! ;-D *Kram*

2007-10-27 @ 18:01:17
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0