Inte frisk i dag heller... :-(

Jag trodde ju att jag skulle vakna upp i morse och vara frisk och pigg! Som jag skrev i det här inlägget i går kväll. Men inte gjorde jag det inte... Jag mår precis likadant i dag. Lika ont i halsen som i går... Och ännu värre huvudvärk än i går... Och även snorig, småhostig, ljusskygg, trött, lite ont i öronen, hängig...

Gick och la mig lite tidigare i går kväll, än vad jag brukar göra på helger. La mig vid tolvtiden. Ställde för en gång skull INTE larmet på min mobil, utan jag tänkte sova tills jag vaknade själv, eftersom jag inte kände mig bra.

Och när vaknade jag då!? Klockan FEM! Jag vaknade klockan fem, försökte somna om, lyckades inte, gick upp på toa, och drack även lite vatten, och sen gick jag och la mig och försökte igen. Men jag lyckades aldrig riktigt somna om ordentligt. Slumrade till då och då, men vaknade upp lika snabbt igen. Så så låg jag i tre timmar mellan klockan fem och åtta. Klockan åtta så tröttnade jag, och då gick jag upp.

Jag är trött på den här förkylningen nu! Åttonde dagen nu... Jag vill bli frisk och må bra nu! :-/

Kommentarer
Postat av: Junitjej

Om du klickar på kommentarer på min blogg, så ser du att det blir ett mellanrum mellan side och content. Vet du hur man rättar till det?

2007-10-06 @ 10:16:07
URL: http://junitjej.blogg.se
Postat av: Bim

---> Junitjej: Nej, jag förstår inte ens vad du menar!

2007-10-06 @ 10:41:04
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Elin

Du kanske ska gå till doktorn? Du kanske har fått halsfluss!

2007-10-06 @ 14:31:16
URL: http://www.thadancer.blogg.se
Postat av: Bim

---> Elin: Jag har haft halsfluss två gånger tidigare, för ungefär fem år sedan. Då hade jag jättehög feber, och mycket mer ont i halsen än nu. Så jag tror inte att det är halsfluss nu. Jag tror att det "bara" är en riktigt kraftig "vanlig" förkylning. Är jag inte bättre på måndag så ringer jag nog till doktorn.

2007-10-06 @ 14:35:45
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0