Jimmys tjugoårsfest.

Jimmys tjugoårsfest i går blev mycket lyckad. Han var nöjd, Jenny var nöjd, och de flesta av gästerna verkar vara nöjda.

Och jag och Borzko blev verkligen jättenöjda när vi kom hem. Jimmy, Jimmys kompis Kristian, Jenny, och Jennys pojkvän Jocke, hade verkligen städat fint här. Allt var helt perfekt, rent, snyggt, och i ordning.

TUSEN TACK till mina älskade ungar som skötte allting så bra! Och till deras kompisar som skötte sig, hjälpte till, och hade roligt, så att Jimmys tjugoårsfest blev något att minnas för honom. (I ordet kompisar inkluderar jag då alla: kusiner, Jennys pojkvän, släkt, vänner, bekanta, och alla som var här.)

Här är länk till inlägget om festen som jag skrev i går.

Här är länk till Jennys inlägg om festen, och fotografier.

Här är länk till Isabellas (Blondinbella) inlägg om festen, och fotografier.

Här är länk till Robins inlägg om festen, och fotografier.

Det finns väl säkert kanske fler som har bloggat om festen, men det här är de som jag vet om.


Kommentarer
Postat av: Snurran

Alla verkade nöjda iallafall - skönt att huset stod kvar, men jag var aldrig orolig faktiskt! ;-D *kram*

2007-10-28 @ 18:20:43
URL: http://blogg.passagen.se/filijokus
Postat av: Bim

---> Snurran: Ja, allt var tydligen jättelyckat! Jag är ju alltid orolig, för allt, det vet du ju. Som jag skrev tidigare, så litar jag på mina egna ungar till tusen procent, men jag litar inte alltid på världen runt omkring dem... Det kan komma oinbjudna... Det kan bli bråk... Det kan bli för mycket fylla... osv... Skönt att allt gick bra, och framförallt att Jimmy hade en kanonrolig tjugoårsfest! :-D

2007-10-28 @ 18:29:50
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Snurran

Jovisst är det så, man kan aldrig veta vad som händer, men de hade bra förutsättningar för att lyckas verkar det som! :-)

2007-10-28 @ 18:57:31
URL: http://blogg.passagen.se/filijokus
Postat av: Bim

---> Snurran: Jo, visst hade det bra förutsättningar! De har ju bra och vettiga kompisar/släktingar/kusiner/pojkvän/klasskompisar/ och så vidare.

2007-10-28 @ 19:02:17
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Angela

Jamen, det var ju det jag sade! Hade det kommit oinbjudna gäster tror jag att dom hade motat dessa i dörren ;-) Kul och det blev en lyckad fest och nu kan mor o far koppla av igen med tanken på att ni fixat det så bra för barnen. Men som sagt, jag har gått igenom samma dilemma under årens lopp så jag vet
;.) *Kram*

2007-10-28 @ 20:25:06
URL: http://www.muller.se/angela
Postat av: Bim

---> Angela: Ja, jag är så himla lycklig över att allt gick bra. Och framförallt att Jimmy är så nöjd över sin fest. Och Jenny också förstås. Men de har ju som sagt var vettiga kompisar också. ;-D *Kram*

2007-10-28 @ 20:33:03
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0