Bilder från jobbet i dag.

Här är en bild från dagens salladsbuffé. I dag hade vi mellan 30-35 olika sorter. Det är väl en normaldag på buffén. Jag tror vi har haft ända upp till 40 olika sorter någon gång. Och ibland kan vi ha lite mindre, "bara" runt 20 sorter. Oftast är det på fredagar som har vi lite mindre, eftersom vi sen måste slänga allt inför helgen.


image1198


I dag serverade vi sjömansbiff. Och jag hade då vegetarisk sjömansbiff att tillgå. Men de flesta dagarna i veckan så äter jag ingen "riktig" mat till lunch. Utan jag tar "bara" från salladsbuffén. Så här såg min tallrik ut i dag. Nyttigt, mättande, och jättegott!


image1199

Kommentarer
Postat av: Louise

Kan du inte ge recept på en god råkost tallrik? Skulle vara bra. Kramar Louise

2007-09-19 @ 03:40:04
Postat av: Bim

---> Louise: Ja du! Svårt! På jobbet har jag ju som sagt var en 30-40 sorter att välja och vraka emellan. Hemma så äter jag inte på långa vägar så mycket grönsaker. Men nån form av keso är ju bra. Och också nån form av blandad sallad på till exempel matvete, quinoa, bulgur, eller liknande. Lättdressing kanske. Och så lite bönor och linser. Man kan ju nästan ta vad man vill! Kolla på min tallrik ovanför!

2007-09-19 @ 20:44:03
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0