Dagens Dagbok - Lördagen den 1 september 2007 - Andra halvan av dagen.

Jag, Borzko, och Jimmy åkte iväg som planerat vid kvart över fem. Jenny skulle ju inte med eftersom hon var hemma hos Jocke och hjälpte honom med hans flytt. Vi hämtade upp min Mamma och Pappa i Örby, och sen så åkte vi till Sätra.

 

Festen var i Sätra Båtklubbs lokal, och det var cirka 55 personer där. Och festen var en 100-årsfest, för det var fest både för min syster som fyller 50 år i november, och för en av hennes kompisar som fyllde 50 år i augusti.

 

Välkomstdrink först. Sen så satte vi oss till bords och åt en mycket god förrätt med någon sorts laxröra på mörkt bröd och med grönsaker. Till varmrätt så blev det rostbiff med potatisgratäng och så sallad till. Valfri dricka till, rödvin, vitt vin, öl, alkoholfritt. Efterrätten var fruktsallad med grädde. Och sen var det kaffe, choklad, och valfri dricka till. Jimmy hjälpte till lite med servering och service, eftersom de andra ungdomarna som var där gjorde det, bland annat hans kusiner.

 

Ett tvåmannaband stod för musiken hela kvällen. Mycket bra och mycket trevliga var de. Under middagen så sjöng vi en massa sånger ur ett häfte. Och bandet spelade också en del. Både femtioåringarna blev också utsatta för sånger och andra upptåg. Diverse tävlingar hade vi också. Bland annat en musiktävling där man skulle gissa låtarnas namn efter att ha hört lite av introt. Det var jätteroligt.

 

Efter maten så röjdes några bord undan, och sen så blev det dans resten av kvällen. Bandet spelade blandat musik, och jag tror faktiskt att precis alla gästerna var uppe och dansade. Jag dansade nästan hela tiden. Vi hade jätteroligt, och det var jättebra musik.

 

En liten incident inträffade tyvärr under kvällen, men det är ingenting som jag vill skriva om här. Och allt löste sig ändå till det bästa till slut.

 

Klockan ett så slutade bandet att spela, och då blev det inspelad musik istället. Folk gick hem vartefter, och vid halvtvå så åkte vi hem. Jag körde ju bil som vanligt. Vi körde hem min Mamma och Pappa till Örby, och vid tvåtiden så kom jag, Borzko, och Jimmy hem till Farsta. Sängen direkt blev det förstås för oss alla tre då.

 

Det var en mycket lyckad fest tycker jag. Jag tror nog att alla gäster tyckte att det var en trevlig kväll. Och jag tror nog att de båda 50-åringarna var mycket nöjda med sin kväll.

 

Tack Anette för en jättetrevlig kväll! :-D

 

Jag lägger här in åtta stycken fotografier. Det blev inte så många bra kort från kvällen. Jag tog inte så många. Jimmy tog en del, men han är inte så van vid min kamera, så de blev inte så bra. Och jag vill inte heller lägga in kort på vissa som jag inte riktigt vet vad de tycker om det. Men några stycken hyfsade kort kommer här.


image1106

image1107

image1108

image1110

image1112

image1113

image1114

image1115


Kommentarer
Postat av: Borthy

Ser ut som om ni hade en trevlig fest igår! Vi hade kräftskiva på vår gata och klarade oss ifrån regn och hade också riktigt trevligt...inga incidenter men det röktes vattenpipa vilket är ett otippat inslag på en kräftskiva! Ha en trevlig eftermiddag och kväll! / Borthy

2007-09-02 @ 15:51:22
URL: http://borthy.blogg.se
Postat av: Bim

---> Borthy: Ja, det var verkligen jättetrevligt i går! Dansade massor, och det älskar jag! :-D Jag har läst ditt inlägg om vattenpipa, kattmatsburkar och kroatisk vodka! ;-D Ha det trevligt du med! :-D

2007-09-02 @ 15:53:34
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Borthy

Eftersom vi bor så pass nära varandra brukar jag kolla efter dig lite i bland, eller kommer på mig själv med att fundera om du inte promenerar runt och att våra vägar korsas en dag IRL. Jag är dålig på att känna igen folk men jag tror jag skulle känna igen dig om du är lik din profilbild? Är det du på nedersta bilden i dansens virvlar?
Jag tycker det är lite kul och titta på folk ute på byn och fundera över om de är bloggare som vi!

2007-09-02 @ 17:28:48
URL: http://borthy.blogg.se
Postat av: Bim

---> Borthy: Ja, jag är mig precis lik från min profilbild. Den är ganska så nytagen. Och det är jag som dansar på bilden, i mitten med jätteljust hår och svarta kläder.
Ibland kan jag också tänka så. Man kan känna på stan att någon tittar väldigt intensivt på en, och då brukar jag tänka på att de kan ju faktiskt känna igen en från bloggen! ;-)

2007-09-02 @ 17:33:24
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Anonym

din son jimmy är ju super söt :)

2007-09-02 @ 19:05:13
Postat av: Bim

---> Anonym: Ja, det håller jag definitivt med dig om! ;-D

2007-09-02 @ 19:08:37
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Malin

Är Jimmy singel? :D Var kan man hitta honom? Någon favoritkrog? Haha :)

2007-09-02 @ 19:31:33
Postat av: Bim

---> Malin: Ja, Jimmy är singel. Jag vet inte vilka ställen han går på faktiskt. Skriv till honom på PlayAhead! ;-D

2007-09-02 @ 19:36:12
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Mathias

Den där pojken i blå skjorta tycker jag var otroligt stilig!

2007-09-02 @ 22:58:29
Postat av: Bim

---> Mathias: Hahaha! Ja, det håller jag faktiskt med dig om! ;-D

2007-09-03 @ 16:37:20
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: jessica

vad de unga såg nere ut =(

2007-09-03 @ 21:19:37
URL: http://khandi.blogg.se/
Postat av: Bim

---> Jessica: Haha! Men de var de inte! Vi pratade nog kanske om något lite allvarligt där! ;-D

2007-09-03 @ 21:23:05
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0