Dagens Dagbok - Måndagen den 10 september 2007 - Eftermiddagen.

Efter jobbet så åkte jag till Älvsjö Station för att hämta upp Jenny där. Hon sov hos Jocke i går, och skulle egentligen ha gått i skolan på förmiddagen och sen ha jobbat på eftermiddagen och kvällen i dag. Men hon vaknade upp i morse och var sjuk. Förkyld med feber. Så hon sjukskrev sig från både skola och jobb. Och så sov hon kvar hos Jocke under dagen. Sen så åkte hon hem lagom så att jag kunde hämta henne vid pendeltåget.


Vi åkte sen direkt hem. Jenny gick och la sig direkt i sängen och vilade.


Borzko var hemma när vi kom hem. Han är ju för närvarande ledig på måndagar, eftersom han har lite för många övertidstimmar. Han hade tagit hand om veckostädningen i dag. Och resten av dagen hade han tagit det lugnt och suttit och läst en hel del.


Jag höll på och fixade med lite allt möjligt och så varvade jag med stunder vid datorn också.


Jimmy kom hem från jobbet vid strax efter halvfyra. Vid fyratiden sen så åt vi alla fyra middag tillsammans. Trevligt att sitta tillsammans alla fyra vid middagsbordet. Det är tyvärr inte så ofta det händer numer. Jenny satt bara med en liten stund, sen så gick hon och la sig i sängen och vilade igen. Vi andra tre satt kvar och pratade en stund.


Efter middagen så duschade Jimmy och gjorde sig i ordning. Och sen vid kvart över fem så åkte han iväg med bilen för att åka till Bilskolan för en teorilektion inför sitt lastbilskörkort. Han skjutsade även Borzko till hans jobb, på vägen till bilskolan, för Borzko skulle hämta hem sin lastbil tills i morgon.


Kommentarer
Postat av: Anonym

är jenny 90a? :O

2007-09-10 @ 20:07:39
Postat av: Bim

---> Anonym: Ja, det är hon.

2007-09-10 @ 20:10:14
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0