Dagens Dagbok - Måndagen den 17 september 2007 - Eftermiddagen.

Åkte hem direkt efter jobbet. Borzko var hemma när jag kom hem. Han hade varit ledig från jobbet i dag. Han är ledig på måndagar numera. Han har varit det i ett par veckor nu, och det ska fortsätta så ett tag framöver. Det är för att han har lite för mycket övertid, så därför så måste han vara ledig en dag i veckan. Han hade tagit hand om veckostädningen i dag också, precis som tidigare måndagar.


När jag kom hem så höll jag på som vanligt och fixade med lite allt möjligt här hemma. Och så varvade jag med lite stunder vid datorn förstås.


Jimmy jobbade över i en timme i dag, så han kom hem från jobbet vid halvfemtiden. Då åt han, jag och Borzko middag direkt.


Sen vid halvsextiden så stack Jimmy iväg till bilskolan för att gå på teori mellan sex och åtta. På vägen dit så skjutsade han Borzko till hans jobb, för han skulle hämta hem lastbilen inför morgondagen.


Jenny jobbade i morse på McDonalds. Sen så åkte hon direkt till skolan och hade eftermiddagsundervisning i dag. Efter det så åkte hon till McDonalds igen, för att sen åka vidare till kontoret i Skärholmen. Väl där så skulle hon vara med på personalmöte mellan sex och nio i kväll.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0