Dagens Dagbok - Söndagen den 16 september 2007 - Eftermiddagen.

Efter frukosten/lunchen så blev det hårtrimning för både Borzko och Jimmy. Borzko valde en millimeters längd, och Jimmy tog noll millimeter. Och det var Jenny som höll i trimmern den här gången.


Efter klippningen så duschade Jimmy och Jenny i tur och ordning och gjorde sig i ordning. Sen vid halvtvåtiden så åkte jag, Jimmy, och Jenny iväg i Jimmys bil för lite shopping i Haninge och Länna.


Borzko stannade kvar hemma, han är inte så mycket för att shoppa precis. Han plockade ner utemöblerna i källaren, för vi lär väl inte precis sitta där något mer. Sen efter det så åkte han och tvättade bilen, och även tankade den och kollade allt på den. Och efter det så åkte han direkt hem till sin Mamma på sitt vanliga söndagsbesök.


Jag, Jimmy, och Jenny åkte först till BilTema i Haninge. Där köpte vi en bilstolskudde för att ha när Tindra åker med i våra bilar. Sen efter det så åkte vi till EKO i Länna. Där köpte vi bara en hel del hygienprodukter. Och så var vi och fikade. Satt länge och fikade och pratade.


Kom hem igen vid fyratiden. Då tog Jenny kort på alla mina tatueringar som jag ska blogga. Vid femtiden så åt vi middag tillsammans och satt och pratade en stund. Efter det så satte vi oss alla tre vid våra datorer.


Kommentarer
Postat av: Jonna

Vad gulligt och omtänksamt att ni köpte en bilstolskudde till Tindra :)

2007-09-16 @ 19:31:57
Postat av: Bim

---> Jonna: Hon har bara åkt bil med oss en gång. Och bara en kort sträcka. Men då satt hon utan... Och jag hade dåligt samvete hela vägen. Tänk om det hade hänt något!? Jag tänker ju inte på böterna, utan på hennes säkerhet. Hon är ju bara 3,5 år och behöver ju sitta på en bilstolskudde. Så nu har vi en i bilen. Då kan den alltid ligga i bagageutrymmet så finns den om hon ska åka med någon gång. Det var ju inte så stor uppoffring precis. Den kostade bara etthundra kronor på BilTema.

2007-09-16 @ 19:36:12
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Josefin

Ja det var fint gjort. :)
Förstår vad du menar, jag brukar ha syrrans barn ibland och då blir jag extra försiktig när jag kör (även om jag kör lugnt i vanliga fall också,men jag blir ändå orolig att det ska hända nåt).
Du verkar vara en förståndig person och ha bra åsikter. Hälsningar från ett grått och trist Övik. Antar att det är samma väder hos er?

2007-09-17 @ 11:30:34
Postat av: Bim

---> Josefin: Tack ska du ha! Och tack för att du skriver att jag verkar vara förståndig och ha bra åsikter! Det kanske beror på min höga ålder!? ;-D
Här har det varit rätt så soligt hela dagen i dag, och varmt. Men väldigt blåsigt.

2007-09-17 @ 15:20:17
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0