Dagens Dagbok - Tisdagen den 11 september 2007 - Kvällen.

Jag, Jimmy, och Jenny åkte iväg vid halvsextiden. Vi åkte först till Örby och hämtade upp min Mamma och Pappa. Sen så fortsatte vi till Älvsjö och hem till Maria och Patrik. Maria fyllde 23 år i dag, så vi åkte dit för att fira henne.


Sen så var vi där i ett par timmar och umgicks, åt, drack, pratade, skrattade, och hade det jättetrevligt. De flesta i Maria och Patriks släkt var där. Kul att träffas är det ju alltid.


Vid halvniotiden så åkte vi hemåt. Skjutsade hem Mamma och Pappa till Örby först, och så kom vi hem till Farsta igen vid niotiden.


Borzko var hemma när vi kom hem. Han hade kommit hem från jobbet vid sjutiden. Men han hade ingen lust att stressa iväg och komma till oss då. Utan han var hemma och tog det lugnt istället.


Jenny och jag satte oss uppe i vardagsrummet och tittade på "Idol" från tidigare på kvällen, som jag hade spelat in. Jimmy satt på sitt rum vid datorn.


-------------  


Och tyvärr så fungerade inte Blogg.se alls mellan nio och halvelva i går kväll... Så därför bloggar jag det här i dag istället...


Här är några bilder från i går kväll.


image1165


image1166


image1167


image1168


image1169


image1170


Kommentarer
Postat av: linn

när jag gick i sjuan läste jag alltid jennys blogg på playahead, tyckte den jag var jättebra! samtidigt var jag hemligt kär i mathias eidehall (vi gick i samma skola). det här var alltså 3 år sen, ja går 1an på gymnasiet nu. fick reda på för mindre än ett år sen att de var kusiner, tycker jag är lite coolt ;D

2007-09-18 @ 17:50:39
Postat av: Bim

---> Linn: Hahaha! Vad roligt! Stockholm är egentligen så litet! Man kan nästan alltid hitta någon gemensam nämnare! Mathias är en himla gullig kille! :-)

2007-09-18 @ 17:53:35
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0