Dagens Jobb - Fredagen den 14 september 2007.

Jobbade som vanligt i dag också. I dag så skulle jag egentligen vara först halva dagen i skalen, och sen den andra halvan som andreman i lilla matsalen. Men dagen blev lite annorlunda för mig i dag.


Snurran var och jobbade fackligt även i dag. Och den som ersätter henne och lagar dietmaten när hon är borta, hon var sjuk i dag. Så husmor fick rycka in och laga dietmaten. Vår vikarie kom i alla fall och vikarierade, så vi blev tack och lov inte två man kort, utan en man kort.


Jag fick hoppa in och hjälpa till i köket. Bland annat så fick jag ta hand om potatiskokningen och så fick jag hjälpa till att plocka upp varor som kom. Jag var även behjälplig husmor och kokerskan med lite allt möjligt. Och de stunder när de inte behövde min hjälp så var jag på mina ordinarie platser.


Vi serverade fiskpanetter, kokt potatis, och filsås i dag. Och så salladsbuffén förstås.


Allt flöt ändå på bra i dag, trots personalbristen. Alla hjälptes åt och vi fick allt klart i tid. För mig blev det en kul och annorlunda dag. Roligt att göra lite annat, och att få hjälpa till i köket.


Och sen så blev det äntligen fredag eftermiddag och klockan två, och vi fick gå hem och ha helg!


Kommentarer
Postat av: Angela

Det är alltid roligt med variation och att få testa något annat än de man kan innan och utan. Kul att läsa om din dag!

2007-09-14 @ 19:56:18
URL: http://www.muller.se/angela
Postat av: Bim

---> Angela: Ja, visst är det så! Och Tack! :-)

2007-09-14 @ 19:58:55
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Snurran

Ojoj, det var inte bra förstås, fast skönt att det fungerade något sånär ändå! Kul för dig att få "vicka" i köket, men givetvis betungande för husmor som fick rycka in för mig.. *kram*

2007-09-14 @ 22:54:16
URL: http://blogg.passagen.se/filijokus
Postat av: Bim

---> Snurran: Ja, för mig blev det en rolig dag! Och jag tror att husmor och kokerskan tycker att det blev en bra dag trots allt. Det var nog värst just på morgonen. Och sen vet jag ju inte riktigt hur mycket som han förberedas av ditt jobb. Du kan nog vara beredd på att det kanske inte är så mycket förberett. Det är couscouspytt på måndag. Och så vet vi ju inte om sjuklingen kommer tillbaka eller inte. *Kram*

2007-09-15 @ 10:48:29
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0