I dag är det riktigt höstväder...

I dag så är det riktigt höstväder här... Det är jätteblåsigt, mörkt, grått, mulet, dystert, dimmigt... I och för sig så är det faktiskt ganska så varmt, hela tolv grader. Jag hade tänkt mig en liten morgon/förmiddagspromenad i min nya, fina, varma jacka, men jag vet inte... Sen jag tog kortet för en stund sen så är det ännu mörkare... Och nu har det även börjat att duggregna... Så det får nog bli en innedag i dag.


image1286

Kommentarer
Postat av: Ebbibi

jag fryser bara jag ser bilden! :P
Just nu vill jag antingen ha vinter eller sommar...
Tyvärr har jag inte någon vidare mysig jacka att ta på mej i kylan! :'(

2007-09-29 @ 09:30:05
URL: http://fogot.blogg.se
Postat av: Bim

---> Ebbibi: Jag vill alltid ha SOMMAR!!! Men nu har jag i alla fall en skön jacka att ha på mig. Men jag hade i alla fall ingen lust med någon promenad. Hade nog gått ut om det inte hade duggregnat...

2007-09-29 @ 09:34:39
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: läsare

Bakar du någon gång? Sådana där dagar brukar jag nästan alltid baka. det är så mysigt när det är ruggigt ute och det sprider sig varm baklukt i huset!;D

2007-09-29 @ 10:29:23
Postat av: Bim

---> Läsare: Jag bakar nästan aldrig längre. Typ bara till jul. Vi brukar baka pepparkakor och lussebullar vid första advent och/eller lucia. Annars så blir det aldrig av längre.
När mina barn var små och halvstora så bakade jag jättemycket. Men då var det roligare när man fick hjälp och sällskap. Under några år så bakade jag allt matbröd och kaffebröd själv.

2007-09-29 @ 10:35:11
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Jessica

Jag bor oxå här i Farsta, och vanknade för en stund sen - jag trodde det var mitt i natten för det var så himla nörkt i rummet!! Det brukar ju i alla fall lysa in lite ljus när det är dag.. öppnade persienerna o kikade ut o möttes av ungefär samma syn som ditt kort... ush vad tråkigt!! Men ikväll ska jag gå på Nannes show på Hamburgerbörs - så jag har i alla fall nått roligt att se fram emot i detta mörker :-)

2007-09-29 @ 10:36:47
Postat av: Bim

---> Jessica: Ja, det är fruktansvärt mörkt och dystert i dag... :-(
Nanne! Vad roligt! Jag gillar verkligen henne! Skriv gärna i morgon och berätta vad du tyckte! :-)

2007-09-29 @ 10:41:28
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0