Mina Communitys.

Jag lägger ju ner en hel del tid här i min blogg, så jag är inte direkt aktiv i någon Community.

Jag har ju mina fotoalbum på Windows Live Spaces. Där har jag cirka 1.700 fotografier, men jag har inte lagt in några nya sedan i april. Fast jag har väl tänkt att uppdatera med fler fotografier så småningom. (Jag heter Bim61 där.) Här är direktlänk till mitt album.

Sen så har jag nyligen gått med i Facebook. Men jag har inte varit aktiv någonting där än. Jag har bara tackat Ja till några som har addat mig som vän, och jag har addat några själv. Får väl se om jag kanske kommer att vara mer aktiv framöver. (Jag heter Britt-Marie Kullin där.) Här är direktlänk till min sida.

Den första communityn som jag gick med i var Lunarstorm. Jag gick med där redan 2002 och jag har skrivit dagbok där sedan 2002 och ända tills jag började att blogga istället. För några år sedan var jag väldigt aktiv där, men det har jag inte varit nu på rätt så länge. Men jag har kvar mitt medlemsskap eftersom jag inte vill att mina gamla dagböcker ska försvinna. (Jag heter Bim där.)

Playahead är jag också medlem. Men där har jag aldrig varit aktiv. Har mest haft medlemsskap för att kolla in andra, och eftersom Jimmy och Jenny har varit där. (Jag heter Bimman där.)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0