Dagens Dagbok - Fredagen den 11 april 2008 - Eftermiddagen.

Åkte hem direkt efter jobbet. Parkerade bara bilen och gick in några minuter, och sen så stack jag iväg igen. Gick till Centrum och tog en ersättningsbuss till Gullmarsplan, där jag mötte upp med Jenny, som kom från skolan.


Vi hade stämt träff för en liten snabb shoppingrunda. För Jenny skulle hjälpa mig att hitta ett par nya sneakers, och så skulle jag köpa ett linne som jag hade sett i en blogg.


Vi tog tunnelbanan från Gullmarsplan och in till T-Centralen. Och så gick vi först mot Gallerian. Först så gick vi till H&M Divided. Vår H&M i Farsta Centrum har tyvärr inte avdelningen Divided, och det är ju den avdelningen som oftast har dom snyggaste kläderna på H&M tycker jag.


Jag köpte ett linne och två toppar på H&M Divided. Fotografier kommer i ett separat inlägg.


Sen så gick vi runt för att hitta ett par nya sneakers till mig. Först var vi på Foot Locker, sen på Stadium, Nilson, Ecco, och en massa andra skoaffärer. Men jag hittade tyvärr inga skor. Vi får åka in en annan dag när Jenny har mer tid, och kanske ännu fler skor har kommit in till våren.


Jag har så himla problem just nu med min artros i mina leder i tårna, speciellt stortårna. Så jag får så ont så fort skorna sitter åt det allra minsta. Mina gamla sneakers är två år gamla, mjuka och ingådda. Men dom är helt utslitna, så jag behöver verkligen ett par nya. Men jag har mycket mer ont nu, än vad jag hade för två år sen, så det är jättesvårt att hitta ett par nya som inte gör ont. Och så vill jag ju självklart att dom ska vara snygga också.


En islatte köpte vi på Expresso House. Och en Ben&Jerrys-glass på 7-Eleven.


Vid halvfemtiden sen så skiljdes vi åt. Jenny tog pendeltåget till Södertälje och hem till Jocke. Jag tog tunnelbanan till Gullmarsplan, och sen ersättningsbussen hem till Farsta.


Både Borzko och Jimmy var hemma när jag kom hem. Borzko hade haft sin lediga dag i dag. Och han hade även den här veckan tagit hand om veckostädningen.


Vi tog en fika och en pratstund i köket alla tre när jag kom hem.


Kommentarer
Postat av: Duvan

Va skönt att ha veckostädningen avklarad när du kommer hem:D Lyx!:) Trevlig fredag:)

2008-04-11 @ 18:29:55
URL: http://greendove.blogg.se
Postat av: Bim

---> Duvan: Ja, han har sina ljusa sidor och goda stunder, gubben min! ;-D Han tycker att det är skönt att göra det när han är ensam hemma, i lugn och ro. Då slipper vi ju båda göra det i helgen.

Ha en trevlig kväll du också! :-)

2008-04-11 @ 18:38:43
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0