Dagens Dagbok - Fredagen den 4 april 2008 - Eftermiddagen.

Åkte hem direkt efter jobbet. Borzko var hemma när jag kom hem. Han hade haft sin lediga dag i dag från jobbet. Och snäll som han är så hade han tagit hand om veckostädningen i dag. Och han hade också putsat fönstren och inglasningarna! Jag blev väldigt glad och tacksam när jag såg vad han hade gjort.


Efter en pratstund så gick jag iväg ut på en promenad. Borzko stannade hemma och läste i sin bok. Det var jätteskönt väder ute även i dag. Soligt, ganska så varmt, men det blåste en hel del. Jag gick omkring i Farsta i ungefär en timme. Fotograferade lite, som kommer i ett separat inlägg, och jag åt också en glass på vägen, ännu en av GB:s nyheter för våren, som det också kommer ett foto på sen.


Efter det så gick jag till Centrum för lite shopping. Även det kommer det fotografier på, lite senare i ett separat inlägg.


Vid halvfemtiden så var jag hemma igen. Och då åt Borzko och jag middag tillsammans. En fika och en pratstund blev det också.


Jimmy åkte direkt efter jobbet hem till en kompis även i dag, för att hjälpa honom med lite grejer. Tredje dagen i rad nu som han är snäll och hjälper till. Han kommer förmodligen hem sent i kväll också.


Jenny är fortfarande hemma hos Jocke. Hon kände ju sig bättre i går, och trodde att hon skulle gå iväg till skolan i dag. Men i morse så kände hon sig sämre igen, så hon blev hemma i dag också. Och hon har även sjukskrivit sig från det nattpass som hon skulle ha jobbat på McDonalds i natt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0