Dagens Dagbok - Fredagen den 4 april 2008 - Kvällen.

Vid sextiden så satte sig både jag och Borzko uppe i vardagsrummet. Jag satt med min dator i knäet, och bloggade först, och sen så läste jag lite i min bok. Borzko läste först i Aftonbladet, och sen i sin bok.


Klockan åtta sen så satte vi igång teven. Och så tittade och lyssnade vi på "Så ska det låta" med Peter Settman på SVT1. I dag var Joacim Cans, Brolle Jr, Linda Bengtzing, och Frida Öhrn med. Och dom var bra allihopa tyckte jag.


Efter det så tittade vi på "Var fan är mitt band?" med Magnus Uggla på SVT1. Det var rätt så kul.


Och efter det så tittade vi på "Berg flyttar in" med Carina Berg och Lasse Berghagen. Det var väl sådär.


Åt och drack en massa gott gjorde vi förstås också. För mig så blev det Ben & Jerrys Cookie Dough, Estrellas Vickningschips, och Fun Light Tropical.


Sen så satte vi igång en dvd-film: "The Holiday". Men när vi hade tittat i ungefär fyrtio minuter så kom Jimmy hem vid kvart i elva. Vi pratade då lite, och sen så satte vi igång en annan film istället. För det är ju tråkigt för honom att komma in mitt i en film. Jag ska se klart "The Holiday" i morgon istället förmodligen.


Så då tittade vi på den första "Beck"-filmen istället. Vi samlar på dom filmerna nu genom Aftonbladet. Så vi såg den första filmen från 1997 som hette "Lockpojken". Vi hade sett den förr, men det var ju över tio år sedan, så vi kom ju inte ihåg så mycket precis. Och bra var den i alla fall.


Filmen var slut vid halvettiden. Och då blev det en liten stund vid datorn för mig. Nu är klockan strax ett, och det är väl strax sängdags.


Kommentarer
Postat av: jenny

ha en bra helg :)

2008-04-05 @ 09:52:44
URL: http://jnyyy.blogg.se
Postat av: nääähää

både tv och aftonbladet vilket lyx i förorten

2008-04-05 @ 10:50:28
Postat av: Bim

---> Jenny: Tack det samma! :-)

2008-04-05 @ 11:52:21
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Bim

---> Nääähää: Precis...

2008-04-05 @ 11:53:39
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0