Dagens Dagbok - Lördagen den 12 april 2008 - Morgonen och Förmiddagen.

Mobilen larmade klockan åtta i morse. Gick då upp, duschade, och gjorde mig i ordning. Och sen så blev det förstås frukost, och lite nyhetsläsning i datorn under tiden. Borzko gick upp vid niotiden och genomgick sina morgonbestyr.


Vid halvtiotiden så gick jag iväg ut på en promenad. Det var inte speciellt skönt ute i dag. Mulet, grått, ett par grader varmt, mycket blåsigt med en kall vind. Gick i lite mindre än en timme runt omkring i Farsta. Lyssnade på min ljudbok medans jag gick: "Piccadilly Circus ligger inte i Kumla" av Håkan Nesser.


När jag kom hem vid halvelvatiden så hade Jimmy nyss vaknat. Han åt då frukost, och jag tog en fika med honom och åt lite lätt och tidig lunch.


Borzko hade först åkt iväg för att hämta några fotbollsbiljetter. Och sen när han var klar med det, så gick han iväg till Farstahallen för att träna.


När Jimmy var färdig så åkte han och jag iväg till Willys i Länna för lite storhandling. I dag blev det en väldig massa kassar, och det gick på 1.300:- kronor.


Kommentarer
Postat av: Duvan

Oj, ni har handlat mycket men visst är det skönt när kylen och frysen är full och man faktiskt har något att välja på:P.

Ha en bra lördag:)

2008-04-12 @ 13:19:56
URL: http://greendove.blogg.se
Postat av: Bim

---> Duvan: Ja, vi storhandlar inte så ofta nu för tiden. Typ varannan eller var tredje vecka. Så det brukar bli mellan en tusenlapp och femtonhundra kronor. Men det är faktiskt mest kemtekniskt som vi handlar på Willys. Annars så handlar jag mest på HemKöp i Farsta Centrum.

Ha en bra dag du också!

2008-04-12 @ 13:27:21
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0