Dagens Dagbok - Lördagen den 26 april 2008 - Morgonen och Förmiddagen.

Mobilen larmade klockan halvåtta i morse. Gick upp, duschade, och gjorde mig i ordning. Sen blev det frukost och fika förstås, och så lite nyhetsläsning i datorn under tiden. Vid niotiden så vaknade Borzko och gick upp och genomgick sina morgonbestyr.


Vid halvtiotiden så gav jag mig iväg ut på en promenad. I dag så gick jag längs promenadstigen utmed sjön Magelungen. Jag gick bortåt Farsta Strands-hållet. Och jag gick tills det hade gått ungefär fyrtiofem minuter, och då vände jag och gick tillbaka igen, för jag hade tänkt mig en promenad på en och en halv timme ungefär.


Jätteskönt väder ute. Lite svalare när jag gick iväg, och en hel del varmare när jag kom hem. Inte riktigt soligt idag, utan lite halvmolnigt. Men väldigt skönt ändå. Och otroligt vackert i naturen nu, med allt som börjar att bli grönt och blomma. Några fotografier kommer i ett separat inlägg. Lyssnade på min ljudbok gjorde jag under vägen.


Hemma vid elvatiden igen. Borzko hade gått iväg till Farstahallen för att träna, så han var inte hemma. Jimmy vaknade och gick upp precis när jag kom hem. Så han åt frukost då, och jag åt lite lätt lunch och tog en fika med honom.


Sen så duschade Jimmy och gjorde sig i ordning. Och efter det så satte han sig på sitt rum vid datorn en stund. Jag höll på och plockade och fixade med lite allt möjligt här hemma ett tag.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0