Dagens Dagbok - Måndagen den 31 mars 2008 - Eftermiddagen.

Åkte hem direkt efter jobbet. Gick bara in en kort stund, och sen så gick jag direkt iväg ut på en promenad. Gick runt omkring i Farsta i cirka en timme. Lyssnade på min ljudbok under promenaden. Varmt och skönt ute. Men tyvärr lite molnigt, och väldigt blåsigt. Såg årets första blåsippor. Och såg årets första humla. Och åt också årets första glass ute. Bilder från promenaden kommer i ett separat inlägg.


När jag kom hem igen så höll jag på och fixade och grejade med lite allt möjligt här hemma.


Jimmy jobbade över i en timme i dag, och kom vid strax efter fyra. Då åt han och jag middag tillsammans. En fika och en pratstund blev det också. Och efter det så duschade han och gjorde sig i ordning.


Sen så satte han sig på sitt rum och spelade sin tevespel på sin PlayStation 3. Jag tog med min dator, och så satte jag mig inne på hans rum också.


Borzko kom hem från jobbet vid sextiden. Han hade med sig en liten bukett med tussilago som han hade plockat åt mig. Gulligt av honom tycker jag, och jag blev glad över dom.


Han åt middag när han kom hem. Och sen så duschade han och gjorde sig i ordning.


Kommentarer
Postat av: Duvan

Jag tycker det är mysigt att du, trots att Jimmy spelar; går in och sätter dig på HANS rum istället för att tex sitta i köket med din dator:)

2008-04-01 @ 17:06:54
URL: http://greendove.blogg.se
Postat av: Bim

---> Duvan: Ja, jag är jätteglad över att jag får göra så! Men oftast så är han ganska så sällskapssjukt. Och han vill gärna att jag kommer in. Han spelar, och jag håller på med mitt i datorn. Och så pratar vi emellanåt, och visar saker för varandra. Riktigt mysigt faktiskt! :-D

2008-04-01 @ 17:17:40
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0