Dagens Dagbok - Onsdagen den 2 april 2008 - Eftermiddagen.

Åkte hem direkt efter jobbet. Gick bara in en kort stund, och sen gick jag ut igen. Lika underbart vårväder i dag, för fjärde dagen i rad nu. Och gick jag ut på en liten promenad för fjärde dagen i rad också. Det blev inte så effektiv promenad i dag. Åt två glassar, och satt på en parkbänk en bra stund och njöt av solen och glassarna. Cirka en halvtimmes effektiv gångtid blev det bara. Det var ungefär tolv grader varmt, nästan ingen blåst, och lite halvmulet.


Sen så gick jag till SolAkuten och solade min vanliga halvtimme. Det var lika skönt som vanligt. Och efter att jag hade solat så gick jag hem igen.


Höll på och fixade och grejade med lite allt möjligt här hemma när jag kom hem. Satt lite med datorn också. Och sen så åt jag middag, för mig själv, vid halvfemtiden. Och efter det så satte jag mig och läste i, och läste också ut, boken "Svek" av Karin Alvtegen.


Jimmy åkte direkt efter jobbet hem till en kompis. Han skulle hjälpa honom med lite grejer. Och han visste inte när han skulle komma hem i kväll.


Borzko jobbar lite sent som vanligt. Han beräknar att komma hem vid sjutiden.


Och Jenny är fortfarande sjuk, och är fortfarande hemma hos Jocke, och sover där i natt också.


Kommentarer
Postat av: Duvan

Du läser verkligen otroligt mycket! Och snabb måste du vara också eftersom du verkar läsa ut bok efter bok efter bok på bara en stund.

Det där med vårsolen och glassarna lät himmelskt. Nästan som att man hade vart med dig där när du beskriver det så bra. Själv var jag ute för första gången på en vecka idag. Wohoo!

2008-04-02 @ 18:08:32
URL: http://greendove.blogg.se
Postat av: Bim

---> Duvan: Ja, jag läser nog ganska så mycket. Fast jag är periodare på att läsa. Men i snitt så läser jag en bok i veckan när jag jobbar, och fyra böcker i veckan på sommarlovet och jullovet. Men just nu så är jag i en läsperiod. Jag läser nog ganska så snabbt också. Och lite slarvigt... För ibland så har jag svårt att komma ihåg handlingen i böcker som jag har läst...

Kul att du gillar mina beskrivningar! :-D

2008-04-02 @ 18:18:08
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Ewigland

Alltid roligt att se att människor läser. :)

2008-04-02 @ 22:10:27
URL: http://ewigland.blogspot.com
Postat av: Bim

---> Ewigland: Ja, jag älskar att läsa! Själv då?

2008-04-03 @ 16:27:30
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0