Dagens Dagbok - Onsdagen den 23 april 2008 - Eftermiddagen.

I dag åkte jag inte hem direkt efter jobbet, som jag nästan alltid annars gör. Istället så åkte jag till min frissa Lotta på Susannas Hårservice i Ormkärr. Och där gjorde jag det som jag alltid gör: helblekte håret, klippte det jättekort, och så färgade jag ögonfransar och ögonbrynen. Eftersom jag har lite rabatt hos min vän och före detta granne Lotta, så gick alltihopa på åttahundra kronor. Nästan tre timmar tog det, och som alltid blev det bra, och roligt var det att träffa Lotta.


Kom hem vid kvart i sex. Jimmy var hemma då. Han hade redan ätit middag, och han hade duschat och gjort sig i ordning. Jag åt middag när jag kom hem. Och sen så tog Jimmy och jag en fika och en pratstund i köket.


Jenny åkte direkt efter skolan hem till Jocke i Södertälje, och sover där i natt.


Borzko åkte direkt efter jobbet till Söderstadion, för att möta upp med några kompisar, och se Hammarby spela fotboll mot Elfsborg. Han kommer väl hem ungefär vid tiotiden.


Kommentarer
Postat av: Borthy

Härligt att förena nöjje med nöjje, både vänskap och bli fin! Såg kul ut också med gitarren! Kram

2008-04-24 @ 10:31:38
URL: http://borthy.blogg.se
Postat av: Bim

---> Borthy: Absolut! Det är enda gångerna som vi ses nuförtiden. Så jag ska absolut gå kvar som kund hos frissan där, så jag träffar henne ibland.

Ja, det är så roligt med Guitar Hero! Det kan jag verkligen rekommendera! I alla fall om man gillar rockmusik! *kram*

2008-04-24 @ 19:00:23
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0