Dagens Dagbok - Onsdagen den 30 april 2008 - Eftermiddagen.

Efter jobbet så skjutsade jag hem en arbetskompis i dag. Hon hade lånat min resväska förut, så jag passade på att hämta hem den.


Jimmy hade slutat redan klockan ett på jobbet i dag, så han var redan hemma när jag kom hem.


Vi båda stack iväg med bilen till Centrum. Och så var vi på SystemBolaget och handlade. Jag handlade starköl och rödvin.


När vi kom hem så duschade Jimmy och gjorde sig i ordning. Och sen så åt vi två middag tillsammans. En fika och en pratstund blev det också.


Jimmy stack sen iväg en sväng med bilen igen, för han skulle hjälpa en kompis med en grej. Sen kom han hem igen.


Jenny kom hem från skolan vid femtiden. Hon duschade då, och gjorde sig i ordning.


Vid halvsextiden så stack Jimmy iväg till ersättningsbussarna in mot stan. Han skulle möta upp med kompisar och sen ut och fira Valborg.


Och sen vid sextiden så stack Jenny också iväg till ersättningsbussarna in mot stan. Hon skulle först på en födelsedagsmiddag, och sen så skulle hon också ut och fira Valborg.


Kommentarer
Postat av: Josefin

Har ni också haft jättefint väder idag? Det har verkligen varit sommarvärme. Var ute och gick ikväll och det kändes precis som en sommarkväll.

Ha en bra kväll!

Kramar

2008-04-30 @ 21:04:20
Postat av: Bim

---> Josefin: Här har varit blandat väder i dag. På morgonen och förmiddagen var det mulet, men ganska så varmt. På eftermiddagen så blev det soligt en stund. Men sen på kvällen så har det regnat...

Hoppas du har en trevlig valborgskväll. *kram*

2008-04-30 @ 21:56:31
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0