Dagens Dagbok - Söndagen den 27 april 2008 - Morgonen och Förmiddagen.

Mobilen larmade klockan halvåtta i morse. Gick då upp, duschade, och gjorde mig i ordning. Och sen så blev det förstås frukost och fika, med lite nyhetsläsning i datorn under tiden. Borzko gick upp vid niotiden, och genomgick då förstås sina morgonbestyr.


Vid halvtiotiden så gick jag iväg ut på en promenad. I dag blev det ganska så exakt en timmes promenad, och jag gick till Hökarängen, och sen hemåt en annan väg. Lyssnade på min ljudbok under tiden gjorde jag, "Kim Novak badade inte i Genesarets sjö" av Håkan Nesser.


Varmt och skönt ute i dag, cirka femton grader, men tyvärr ganska så molnigt. Jag hade mina nya skor på mig under promenaden i dag, och det gick bra. Man vet ju aldrig med mina hemska tåleder...


När jag kom hem vid halvelvatiden, så hade Borzko stuckit iväg till Farstahallen för att träna. Jimmy vaknade och gick upp strax efter att jag kom hem. Han åt då frukost, och jag åt lite lätt och tidig lunch, och så tog vi en fika tillsammans, och hade en pratstund i köket.


Sen så duschade Jimmy och gjorde sig i ordning. Och efter det så satte han sig på sitt rum och spelade tevespel på sin PlayStation 3. Själv så höll jag på och plockade och fixade med lite allt möjligt här hemma.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0