Dagens Dagbok - Söndagen den 30 mars 2008 - Morgonen och Förmiddagen.

Gick upp vid åttatiden (sommartid) i morse. Sju timmars sömn skulle det bli, för jag la mig vid tolvtiden (normaltid), eller vid ettiden (sommartid). Jag brukar alltid köra Jenny när hon sover hemma på helgen, och ska börja sju på jobbet. Men i morse så gjorde Borzko det istället. Och det blev en mycket orolig sömn på morgonen. Först så vaknade jag vid kvart över fem av att Jenny kom upp och trodde att Borzko hade försovit sig. Men det visade sig att hon var uppe en timme för tidigt. Sen så vaknade jag igen vid kvart över sex, när Borzko gick upp för att köra Jenny till jobbet. Och sen så vaknade jag en tredje gång vid kvart i sju, när han kom hem igen, och gick och la sig för att sova igen. Slutligen så vaknade jag vid strax före åtta, av mig själv, och då gick jag upp.


Duschade och gjorde mig i ordning. Och sen så åt jag förstås frukost. Lite nyhetsläsning i datorn blev det också.


Jimmy vaknade och gick upp vid strax före nio. Och Borzko vaknade och gick upp vid strax efter nio. Dusch, iordninggörande, och frukost, blev det förstås för dom också. Och när Borzko var klar, så gick han iväg till Farstahallen för att träna.


Jocke vaknade och gick upp vid tiotiden. Jimmy och jag tog en fika med honom då, och satt och pratade en stund. Sen så åkte Jocke iväg vid strax efter elva. Han skulle åka till Västberga för att möta upp med Jenny på jobbet där, när hon slutade klockan tolv. Och sen så skulle dom åka hem till Tindras Mamma, för att fira Tindras fyraårsdag.


Vid kvart över elva så gav jag mig iväg ut på en promenad. Det var jätteskönt vårväder ute. Soligt och ganska så varmt. Lite blåsigt i och för sig, men väldigt skönt ändå.


Jag gick till Hökarängen, och sen tillbaka igen till Farsta, fast en annan väg. Och sen så gick runt lite i Farsta. I ganska så exakt en och en halv timme promenerade jag. Och jag lyssnade på min ljudbok, "Piccadilly Circus ligger inte i Kumla" av Håkan Nesser, under tiden. Fotograferade lite gjorde jag också, och dom korten kommer i ett separat inlägg.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0