Dagens Dagbok - Tisdagen den 29 april 2008 - Eftermiddagen.

Åkte hem direkt efter jobbet. Höll först på och fixade och plockade lite här hemma en stund, och ringde även några telefonsamtal.


Sen så tog jag min bok med mig, och så gick jag upp och satte mig på den övre balkongen. Drog ifrån inglasningarna givetvis, och sen så satt jag där och njöt av den strålande solen och den underbara värmen. Nästan tjugo grader varmt, och fantastiskt skönt. Läste lite, och satt bara och solade lite också.


Vid fyratiden så gick jag ner till köket och så åt jag lite lätt middag i min ensamhet. Efter det så satt jag en stund vid datorn.


Jenny kom sen hem från skolan vid kvart över fem. Hon lämnade bara av lite packning, och sen så gick vi till Centrum för lite shopping.


Vad Jenny handlade får ni läsa om, och se bilder på, i hennes blogg.


Jag köpte mig en svart-vit-randig lång piké på Gina Tricot för 149:- Och så köpte jag mig en liten svart väska på Åhléns, också för 149:- kronor. Bilder kommer i ett separat inlägg.


Jimmy jobbade över två timmar på jobbet i dag. Han åkte sen hem och duschade och gjorde sig i ordning. Och sen så kom han och mötte upp med oss i Centrum.


Han köpte sig ett par nya solglasögon på Stadium.


Sen så bjöd jag Jimmy och Jenny på middag på Burger King. Själv så hade jag ju ätit middag tidigare, så jag tog bara en caffe latte.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0