Dagens Dagbok - Torsdagen den 10 april 2008 - Kvällen.

Och kvällen blev som vanligt lugn och skön.


Borzko kom hem vid sextiden. Han åt då först middag. Sen så duschade han och gjorde sig i ordning. Och sen så satt han större delen av kvällen i vardagsrummet och tittade på sport på teve. Ishockey tror jag att det var mest i kväll.


Jimmy kom hem vid sjutiden. Han hade redan ätit. Så han duschade bara och gjorde sig i ordning. Sen så satt han större delen av kvällen på sitt rum och spelade Warhawk online på PlayStation 3.


Jenny tillbringade kvällen hemma hos Jocke i Södertälje, och sover också där i natt.


Jag tillbringade min kväll med att dela min tid mellan datorn och boken. I datorn så bloggade jag, läste bloggar, och läste nyheter. Bokläsningen blev i en ny bok. Jag började på Karin Alvtegens femte och senaste bok: "Skugga".


Jag är trött i kväll också, precis som i går kväll. Så jag ska nog försöka att komma i säng tidigt i kväll också.


Och i morgon så är det fredag! Wiieee!!!! ;-D

Kommentarer
Postat av: Josefin

Jag har ju glömt att skriva vad jag tyckte om "Perfekta hemmafruar".

Jag tyckte att boken var rätt bra, det tog ett tag innan jag kom in i själva handlingen men efter ett tag så ville jag inte lägga ifrån mig den. Men den var bättre än vad jag förväntat mig, en ganska lättsam bok. Det som var lite negativt var att boken hoppade lite i nutid och dåtid (sådant tycker jag är lite irriterande, men det var nödvändigt i handlingen). En sak till i boken var inte så bra, men det kan jag inte avslöja förrän du läst boken ;)

2008-04-10 @ 23:42:24
Postat av: Bim

---> Josefin: Okej! Tack så jättemycket för din recension! Jag ska definitivt läsa den. Men det ligger många böcker före den i min hög med böcker som ska läsas... ;-D

2008-04-11 @ 17:30:09
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0