Dagens Dagbok - Torsdagen den 17 april 2008 - Eftermiddagen.

Åkte hem direkt efter jobbet. Höll sen på och fixade med lite allt möjligt här hemma en timme ungefär.


Sen vid kvart över tre så gick jag till Centrum. För jag hade tid på Nordea hos min personliga bankman klockan halvfyra.


Jimmy kom dit direkt efter jobbet och mötte upp med mig där.


Sen så satt vi på banken i över en och en halv timme och pratade. Jag fick hjälp med lite grejer i min deklaration. Och vi pratade också försäkringar, pensionsförsäkringar, sparande, lån, och massor med annat. Bokade också en ny tid om ett par veckor för ett återbesök.


När vi var klara på banken så gick vi till HemKöp och handlade lite matvaror. Och sen gick vi hem. Kom hem vid halvsextiden.


Borzko hade kommit hem från jobbet vid halvfyratiden i dag. Han hade ätit middag, och sen duschat och gjort sig i ordning. Och sen så hade han åkte iväg igen vid halvsextiden, precis innan vi kom hem. Han hade åkt för att möta upp med några jobbarkompisar, för att sen gå på Söderstadion och se Hammarby spela fotboll.


Jenny åkte direkt ifrån skolan och mötte upp med några kompisar, och sen så skulle dom också till Söderstadion för att se Bajen spela.


Jimmy och jag åt middag när vi kom hem. Och sen så duschade han och gjorde sig i ordning. Själv så höll jag på och plockade och fixade med lite allt möjligt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0