Dagens Dagbok - Torsdagen den 24 april 2008 - Eftermiddagen.

Åkte hem direkt efter jobbet. Jenny kom hem precis samtidigt ifrån skolan. Vi gick bara in en kort stund, och sen så gick vi iväg ut på en promenad.


Vi gick först mot Hökarängsbadet, och sen mot Farstastrandsbadet och Farsta Gård. Köpte varsin glass på vägen. Jag tog en Cornetto Citron. Vi promenerade i ungefär en timme.


Underbart väder i dag. Varmaste dagen hittills med cirka sexton grader och strålande sol.


Efter promenaden så gick vi till Centrum. Och så satte vi oss på uteserveringen på ett av caféerna. Och i solskenet förstås. Jag tog en Caffe Latte.


Satt sen där länge och pratade och fikade, och njöt av det underbara vädret.


Sen så gick vi in i Centrum en stund. Ingen av oss handlade någonting. Men vi planerade däremot en hel del som vi ska handla i morgon när lönen kommer.


Så småningom så gick vi hemåt. Och så åt vi middag. Det blev första middagen utomhus för i år. Men vi har ju inte ställt ut möblerna på uteplatsen än, och där blåste det också lite väl mycket. Så vi satt på vår nedre balkong, precis vid ingången, med fråndragna inglasningar.


Vi satt sen där länge och pratade efter maten, och njöt av den sköna eftermiddagssolen.


(TACK JENNY FÖR EN JÄTTEMYSIG EFTERMIDDAG!)


Kommentarer
Postat av: vivan

Vist är det skönt med pratdagar..jag skall ha mor och dotter shopping i morgon.hela dagen går åt..men så kul vi brukar ha...ni verkade haft det gemytligt..kramiz

2008-04-24 @ 21:02:36
URL: http://vwellermo.blogg.se
Postat av: Bim

---> Vivan: Vi ska också ha mor- och dotter-shopping i morgon. Men bara på eftermiddagen. Det blir säkert också trevligt. :-D

2008-04-24 @ 21:12:02
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0