Dagens Jobb - Onsdagen den 30 april 2008.

Jobbade som vanligt i dag också förstås. Men det var ingen vanlig dag hos oss på jobbet, utan det var en ovanligt lugn dag. Alla elever i vår skola hade kompensationsledigt för att dom hade haft undervisning på en kväll förut, när dom hade Öppet Hus för föräldrar och syskon. Så vi hade bara lite drygt etthundra ätande hos oss, istället för som i vanliga fall cirka åttahundra ätande. Dom som åt var fritidsbarnen, mellanstadieverksamhetsbarnen, och några andra.


Den första halvan av dagen var jag som vanligt i skalen och fixade grönsakerna, våra skickningar, cirka åttahundra portioner, var på plats som vanligt, så där var det en hel del att göra. Sen den andra halvan av dagen skulle jag ha varit försteman i lilla matsalen. Men den matsalen hade vi stängd i dag, eftersom det var så få lunchgäster. Så då hjälpte jag till med lite allt möjligt i stället. Lite extra städning blev det också.


Vi serverade potatisbullar med lingonsylt i dag. Fulltalig personalstyrka var vi. Och som sagt var så blev det en väldigt lugn och skön arbetsdag i dag. Ingenting speciellt hände. Och vi kunde sitta ute på eftermiddagsrasten och fika i dag också.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0