MMS från Borzko i dag.

image2809


Det här fotografiet fick jag som ett MMS från Borzko i dag. Det visar fönstret i hans lastbil. Och hans lilla nalle-samling som han har där. Alla dom tre översta nallarna har han fått från mig. Jag tror att han har fått dom på Alla Hjärtans Dag tre år i rad. Den röda i mitten är en nalle som ser ut som en liten djävul. När han ser den så tänker han nog på mig! ;-D Den fjärde nallen längst ner är en Bajen-nalle, och den har han fått från Jenny. Han hade skrivit några gulliga ord också i MMS:et när han skickade bilden.

Kommentarer
Postat av: Josefin

Va gulligt att han har dom i fönstret. Haha det är ju bra att han blir påmind om dig också ;)

Min sambo kommer hem inatt, han har varit i Schweiz med jobbet. Jag avskyr när han är iväg, det är en sak att vara ensam på dagen men jag klarar inte av att sova ensam(haha jag är så mörkrädd). Jag har fått åka hem till mamma och pappa och sovit (dom bor bara 5 min bilväg härifrån som tur är). Men är man en räddhare så är man :)

2008-04-02 @ 19:43:39
Postat av: Duvan

Men så sött!!! Fast det där med att han tänker på dig när han ser djävulsnallen....mjaee, svårt att tro;).

Och du; gissa vem som blev förvånad nyss när hon såg FLERA stycken kommentarer av BIM? *klappar händerna*. Sensation!:D

Ja, frågetecken? Utropstecken? Jag var nog lite vild i sinnet när jag skrev om min kära favoritserie:)

Tittar du alltså inte alls på tv på veckorna? Inte på ett endaste program?:O.

Jag är periodare när det gäller tv:n. Ibland kan den vara stängd i en vecka eller två men sen åker den på igen.

och appropå fobier: dom existerar... verkligen. Tyvärr. Har många gånger funderat på var fobier kommer ifrån... tidigare liv?.

Nu har jag nog babblat nog:-#

2008-04-02 @ 19:50:59
URL: http://greendove.blogg.se
Postat av: Bim

---> Josefin: Vad skönt för dig att han kommer hem nu igen då! Jag är också mörkrädd, men inte när jag är hemma. Jag har inga problem med att sova själv, är bara rädd när jag är utomhus. Tur för dig att du har dina föräldrar så nära! :-D

2008-04-02 @ 19:53:19
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Bim

---> Duvan: Hahaha! Jag kan nog vara en liten djävul ibland! Jag lovar! ;-D

Ja, jag tänkte att jag skulle skärpa mig och kommentera lite i din blogg också! Och jag har lagt till dig i min RSS-läsare nu också!

Jag är periodare när det gäller teve också, precis som böcker. Men just nu så väljer jag bort teven i veckorna. Jag prioriterar bloggandet, bloggläsandet, och bokläsandet. Tycker att dom tre grejerna är roligare än teve just nu. Men på helgerna så vill jag se musikunderhållningsprogram och filmer!

Undrar också ibland vad fobier kommer ifrån. Varför man är rädd för små löjliga kryp som larver och tvestjärtar. När jag kan döda dom med ett lillfinger. Konstigt...

2008-04-02 @ 19:56:23
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Duvan

Liten djävul...*fundersam* Jag vill se hurdan en liten djävul är. Och vad det innebär att vara liten djävul;).

Ursäkta min dumhet men vad är en RSS-läsare? Jag trodde jag kunde mycket om datorer men uppenbarligen är jag inte alls lika klyftig som jag själv tror!

Ja, varför vara rädd för småkryp... Det ÄR egentligen extremt löjligt eftersom det nog är DOM som är mer rädda för oss. Galet.

2008-04-02 @ 20:18:59
URL: http://greendove.blogg.se
Postat av: Bim

---> Duvan: Jag menar nog att jag kanske inte alltid är så himla snäll! ;-D

En RSS-läsare är en läsare där man lägger in alla sina bloggar. Och så ser man när någon uppdaterar, så man slipper gå in och kolla hela tiden. Det är jättebra. Speciellt om man läser bloggar som kanske inte uppdaterar varje dag. Jag kan verkligen rekommendera dig att ladda ner en sån.

2008-04-02 @ 20:41:08
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Duvan

Ah, nej. En sådan vill jag inte ha. Då blir jag bara stressad när jag ser att någon har uppdaterat men jag inte hinner läsa:) Jag läser igenom allt när jag har tid. Fast det kanske blir så när eller om jag hittar några nya intressanta bloggar. Raderade nämligen några nyss. Men tack för tipset, ska ha det bakom örat:)

2008-04-02 @ 21:42:26
URL: http://greendove.blogg.se
Postat av: Bim

---> Duvan: Okej. Man är ju lite olika. Själv så tycker jag att det är MINDRE stressande att ha en sån. Annars så går man ju in, och in, och in, i favoritbloggarna för att se om dom har uppdaterat. Jag tycker att det är jättepraktiskt! :-D

2008-04-02 @ 21:54:03
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0