Dagens Dagbok - Fredagen den 8 augusti 2008 - Morgonen + Förmiddagen.

Som nästan alla dagar när jag är ledig, så larmade mobilen klockan sju i morse också. Jag gick då upp, duschade och gjorde mig i ordning. Och sen så åt jag frukost, fikade, och läste nyheter i datorn.


Vädret utanför fönstret var grått, mörkt, trist, höstlikt, och så regnade det... Så jag bestämde mig för att inte ta mig in till stan i dag, som jag kanske hade tänkt göra, eftersom det är 080808 i dag. Jag bestämde mig för en hemmadag med mycket slappande och lite nyttagörande.


Började med att sitta vid datorn en stund. Efter det så satte jag igång här hemma och plocka, fixa, dona, pula, och greja med lite allt möjligt och omöjligt här hemma.


Så småningom så satte jag mig ner och började att läsa i ny bok: "The Dirt - bekännelser från världens mest ökända rockband" av Mötley Crüe och Neil Strauss.

Kommentarer
Postat av: Snurran

Precis så där resonerade jag också i morse - om vädret är fint så åker jag till stan, annars inte. Det blev inte :-(

2008-08-08 @ 14:14:59
URL: http://blogg.passagen.se/filijokus
Postat av: Bim

---> Snurran: Ja, i morse så regnade det ju. Sen vi halvelvatiden så kom SOLEN fram! Och då tänkte jag dra iväg! Men sen innan jag hann göra allvar av min tanke, så var det jättemörkt igen och regnet hängde i luften. Så det blev en hemmadag hela dagen för mig.

2008-08-08 @ 14:19:38
URL: http://bim.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0