Dagens Dagbok - Lördagen den 16 augusti 2008 - Morgonen + Förmiddagen.

Hade satt mobilen på larm klockan åtta i dag. Somnade vid tolvtiden i går, och ville sova i åtta timmar, eftersom jag hade en sån huvudvärk i går. Vaknade vid sjutiden av mig själv. Låg och försökte att somna om, men det gick inte. Och jag hade lika mycket huvudvärk när jag vaknade i morse, som jag hade när jag somnade i går. Låg och drog mig till halvåttatiden, men då tröttnade jag och gick upp.


Duschade och gjorde mig i ordning. Och sen blev det lite fika med frukost och lite nyhetsläsning i datorn. Sen vid strax före nio så gav jag mig iväg ut på en promenad. Kände att jag ville ha lite luft för att försöka att kurera huvudvärken.


Skönt promenadväder ute. Ingen sol i och för sig, men varmt, cirka arton grader, och nästan vindstilla. Jag gick runt omkring i Farsta i ungefär en timme, men tyvärr så gick inte huvudvärken över för det.


När jag kom hem igen vid tiotiden så var Borzko vaken och uppe. Han hade gått upp vid niotiden, duschat och gjort sig i ordning, och ätit frukost. Vi tog en fika ihop när jag kom hem, och satt och pratade en stund.


Sen så hjälptes vi åt att frosta av båda våra frysar. Både lilla frysen i köket, och den stora frysboxen som står under vår trappa. Tvättade och tumlade massor med maskiner med kläder gjorde vi också.


Vid tolvtiden så vaknade Jimmy och gick upp. Han åt då frukost, och jag och Borzko åt lite lätt lunch då. Och så satt vi alla tre och fikade och pratade en stund. Sen så duschade Jimmy och gjorde sig i ordning.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0